Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Öngyilkossági szándék esetén...

Öngyilkossági szándék esetén sürgősségi?

Figyelt kérdés

Nagyon, nagyon rosszul vagyok mentálisan és nem bírom tovább, viszont van egy kis hang a fejemben még, hogy kérjek segítséget.

Ha bemegyek a kórházba, ezzel az okkal akkor mi fog történni vagy hogyan kell ezt az egész procedúrát elképzelni?

Nem fognak kiröhögni, hogy ilyen hülyeség miatt megyek be amikor másoknak sokkal nagyobb problémái vannak?

Még annyi, hogy bipoláris zavarral vagyok diagnosztizálva

2023. nov. 2. 17:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
27%

kovacs magdolna2 jól beszél. 50 éve kapálással gyógyították a kamaszkori

depressziót. És hatásos volt! Ha az ember egész nap ráér agyalni, persze, hogy elborítják a destruktív gondolatok.

2023. nov. 5. 08:43
 12/14 A kérdező kommentje:

Jesszusom egyrèszt nem kamasz vagyok.

Másrészt emberek, felfogjátok, hogy amikor ezt a kérdést kiírtam egy nagyon rossz mentális állapotban voltam? Ti meg képesek vagytok a földön fekvő emberbe belerúgni mégegyet?!

Szerencsém volt, hogy nem abban az állapotban olvastam el a válaszokat.

Aki meg segíteni próbált annak köszönöm.

2023. nov. 10. 15:59
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Több nap eltelt, remélem azóta nincs bajod. Amennyiben még olvasod a posztot:

Elsőlegfontosabb: +36 80 205 520 segély vonal. Ha baj van öket hivd fel! Ha kell akkor küldenek érted mentőt...

Beszélgetni mindig jó. És főleg ha bipoláris vagy érdemes lenne egy szakembert (pszichológust) felkeresni. Ártani hidd el nem árthat. SŐT mondok jobban. Biztos vannak Anonim gyűlések. Tudtommal a bipoláris zavar gyógyszerekkel egész jól kordában tartható viszont ehhez kell neked is az akarat erő.

Bár én nem vagyok bipoláris (legalábbis nem diagnosztizáltak még vele) nekem is van fent lent... Meghalt a mamám 1 hete, elromlott a kocsim 1,5 hete. Csajjal fura a szitu, munkában pedig várom a fizuemelést már 1 éve... Persze lehet mindenkit más borit ki. Én ha szarul érzem magam elfoglalom magam... Videókat, filmeket nézek. Gépeket szerelek hobbiból. Volt mikor söröztem, esetleg sétáltam.

A lényeg, hogy próbáld lekötni magad. Kérd segítséget a fenti telefonszámon és keress hasonló embereket mint te és támogassátok egymást. Egy kívülálló sajnos sose fogja megtudni mit érzel vagy mit élsz át így érdemben segíteni sem tud.

Vigyázz magadra és ne feledd, ha úgy is érzed semmi sem sikerül, ne feledd, hogy mindig van egy holnap amit jobbá tudsz varázsolni és nagy űrt hagynál azokban akik szeretnek.

2023. nov. 13. 19:05
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Hogy vagy most Kérdező? Ölelés ismeretlenül is.
2023. dec. 13. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!