Hogy lehet egy gyógyszer hiánycikk??
"A guanfacine teljesen másra van mint egy stimuláns."
"És mint írtam nem működik."
"Vyvansera gondolok"
"mondta a doki hogy nem olcsó"
Ez a "doki", valoban doki?
Akarmit irsz, itthon nem arulnak se Vyvanseot, orvos sem ad mert nincs, max ha dealer is egyben (ezert nem olcso), adderal, concerta szinten nincs. Egyedul Ritalin es Ritalin LA van. Kesz. Az hogy az utcan van Vyvanse, meg concerta, adderall, methamphetamine meg amit szeretnel az mar mas.
Egyedul egyedi importtal beszerezheto, de ne itt erdeklodj akkor, mert senki nem szedi itt oket, mert egy reszerol lehet nem is hallottak, a masik meg, hogy nem M.o korzetbe tartozik, hanem egyedi importkent celorszagbol importalva jut hozzad, ott kell erdeklodnie a dokidnak vagy neked, hogy miert nincs. Azt mar nem tudom kinek kell erdeklodnie. Vagy utca drog, es neked "arulja" vagy nem tudom mit csinal. Van gyogyszeresz ismerosom, kokain fuggo, nincs semelyik amelyiket emlitetted. Ezt utoljara mondom.
Fura a kerdesed alapbol, meg fura a helyzeted, es fura a "doki" is es az is, hogy feltetelezed, hogy itt vannak azok a gyogyszerek. Szerintem kepletesen beszelsz, es azoktol varod a valaszt akik veled egy uton jarnak, ha erted mire celzok. Pontositok, vannak emberek akik be tudjak szerezni a szert kulfoldrol, es te varod ezeket az embereket (dealerek) a szerert, de mondjak hogy most nincs ("hianycikk"), es felteszed ide a kerdest, hatha kapsz valaszt azoktol akik esetleg hozzajutnak valahogy ezekhez a szerekhez.
Neked semmi nem jo, csak a stimulans. Nem is emlitettel betegseget, de mindjart talan elojossz valami alibivel. Talan a jovoben ki is emeled a kerdest ha meg "hianycikk" lesz.
Stimulans kell jobbrol balrol, concerta, adderal, ritalin, vyvanse, de mas megoldas nem. Nekem egyertelmu a kondiciod.
Ha igazam van ha nem, korhaz lesz a vege, ott majd elmondod amit kell, meg amit nem.
https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__mentalis-egeszseg__..
Nem volt sosem vyvanse, max importalva 2021-ben, es most sincs Vyvanse meg Adderal, meg ilyesmik Magyarorszagon. Egyedi importtal lehet megoldani, orvossal atbeszeled, ha beleegyezik majd o ir papirt ami eleg tartalmas ahogy mondtam, de biztos neki van eleg ideje veled foglalkozni. Szoval ja. 2021 ben sem volt 2023 ban sincsenek azok, amik neked kellenek.
Masoknak nem okozott gondot bemasolni a diagnozist, neked minden bajod van, egyedul azzal nincs, hogy stimulans kell neked es kesz semmi mas lehetoseg nincs csak a stimulans. Ez mar kezd unalmas lenni, porgetot akarsz ez mar alap. Es utoljara, Ritalinon kivul mas nincs itthon. A tobbi vagyadat elegitsd ki egyedi importtal.
Legyszives fogadd ezt el, van gyogyszeresz ismerosom, neki is ritalinja van/volt, o is szenved. O sem szed vyvanse-t meg ilyeneket, mert nincs. O tudna ha lenne, hidd el. Igen be lehet szerezni Magyarorszagon, egyedi importtal mar 500x-szor elmondtam. Nincs a patikaban vyvanse, nem rendelheto. Nincs az OGYEI adatbazisaban ilyen, elobb kuldtem neked. Es igen, az egyedi import draga. A rendelessel valo koltsegek nagy reszet te allod, ha nem az egeszet. Erre kerhetsz NEAK tamogatast.
Jobbulast
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!