Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Milyenek a nyugtatók elvonási...

Milyenek a nyugtatók elvonási tünetei?

Figyelt kérdés

Már úgy értem, milyen érzés?

Vagy ez olyan, hogy mindenki másképp éli meg?

köszi

2023. nov. 1. 10:05
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
25%
Jaj 10-es! Szaratta be a franc a jó népet. Volt egy kérdés,én válaszoltam rá. Velem ez történt. Ennyi. Mással ez nem törvényszerű, hogy szintén ez fog. Ha valaki meg most azért ,mert valakinek ez volt miután elhagyta a gyógyszert és összecsinàlja magát a félelemtől, az ne egyből hagyja el, mint én, mert én ott csesztem el. És igen, ha hihetetlen ha nem bizony ilyen mennyiségtől is lehet ilyen elvonási tünet. Én éltem át, én tudom, te pedig okoskodhatsz, hogy ilyen nincs. DE VAN! Na szépet meg jót neked....
2023. nov. 1. 19:04
 12/12 anonim ***** válasza:
18%
Ja és amúgy genetikailag nincs hajlamom az epilepsziàra. Három szakorvos állapította meg, hogy bizony a hirtelenséggel elhagyàstól lettem rosszul. És aki azért mert nekem ilyenem volt, beszarik, hát ne hagyja abba a szedést, vagy FOKOZOTTAN és ne úgy mint én. És nem szarattam be a "többieket" , max téged, ahogy az irasodból kiderül, mert senki nem rugózik ezen csak te 😄.
2023. nov. 1. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!