Mit tegyek hogy jobban legyek? Nagyon sok Frontint megettem.
A 22.i hétvégén megettem egy csajjal 100 db 0,5ös Frontint, 2 nap alatta, én szerintem jóval többet ettem, rá is ittunk, orrba is szívtuk és én nagyon hülye lettem tőle és nagyon megbántottam, pedig szeretem, és azóta tiltott, szóval nem tudom vele mi lehet de én utána az egész hetet a vasárnap kivételével végigittam egyedül, megittam 3,5l vodkát 6 nap alatt meg vagy 40 sört. Alig ettem. A végére már elég szarul voltam, de mivel kiütött a pia így aludni tudtam.
Vasárnap már nem bírtam aludni pár óránál többet, egyik percben ver a víz, másikban megsülök, remeg mindenem, dekoncentrált vagyok, tegnap este pl nem a jó buszra szálltam, nincs kedvem semmihez, kimenni is alig merek az utcára, paranoiás lettem és rémálmaim vannak.
Mit tegyek hogy jobban legyek? Gondolom elmúlik mert volt már sajnos hasonló és minta napról napra picit javulna de mivel gyorsíthatom fel a javulást?
Amúgy a múlt héten felhívtam a dokit hogy tiltson le az ilyen szarokról, bárhogy kérem többet nem írjon fel.
Szerintem csak a szorongást erősítette fel nálad és azért lehetnek ezek a tünetek.Pár nap és jól leszel.
Nekem is volt ilyen,hogy hetekig így éltem majd mikor hirtelen leálltam mindennel,remegtem,pánikrohamaim voltak,ájulás érzés,napokig fent voltam,de aztán 1-1,5 hét és rendbe jöttem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!