Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ezt ki állapítja meg?

Ezt ki állapítja meg?

Figyelt kérdés

Pszichológus állapítja meg, ha esetleg valamilyen személyiségzavarban szenvedek?

Nagyon megnehezíti már az életem ez az egész, tudni akarom hogy mi áll ennek a hátterében és tenni ellene, ugyanis jó ideje romokban a magánéletem, mert a normális férfiakat/embereket is elüldözöm a természetemmel és sajnos nem csak az ismerkedésre van hatással,de legnagyobb százalékban ott mutatkozik meg.

Köszönöm a válaszokat és a segítséget előre is!

2023. okt. 28. 00:56
 1/6 anonim válasza:
100%
Pszichiáter tudja megállapítani, kérj időpontot, fizeti a tb
2023. okt. 28. 01:00
 2/6 anonim ***** válasza:
Pontosan mit jelent hogy elüldözöd őket?
2023. okt. 28. 01:16
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ!

Kell beutaló igaz? Vagy csak időpont?

#2 Azt jelenti egészen pontosan, hogy állandóan hangulatingadozasaim vannak a melysegtol a magasságig, egy rossz szó vagy megjegyzés ami nekem nem tetszik és hatalmas vitát generálok belőle, túlgondolom, úgy érzem mindenki csak ki akar használni, unom a "normális" pasikat vagy a "jófiúkat", mindig ilyen situationship-ben találom magam, ideig óráig elvagyok ezekben, sokszor akarom uralni a másikat, megmondani mit csináljon, betegesen féltékeny vagyok, "nyomozok" a másik után stb

Egyszóval kattos 😅 és mentálisan borzasztó instabil és belőlem is rengeteget kivesz ez az egész, nem tudok nem a megszállottja lenni az aktuális férfinak, szinte függőség számomra ez az egész légkör amit a kialakuló kapcsolataimnak megteremtek, ez a nyugtalan érzelemlabilis állapot.

Remélem eléggé kifejtettem 😅

2023. okt. 28. 17:50
 4/6 A kérdező kommentje:

Ja és főként azok a férfiak fognak meg akik "tepernek" utánam és látványosan akarnak, élvezem ha enyém a figyelem és minden eroikkel azon vannak hogy megszerezzenek.

Tudom hogy nem vagyok jobb mint a többi nő, de mégis mindig azzal nyugtatom magam hogy úgy sem talál ilyet mint én (miért ne találna 😂) mert sokan visszaternek az életemben és sokszor elmondják hogy valami nagyon vonzza őket bennem, nem tudom mi lehet az de ezektől a jelzoktol kulonlegesnek érzem magam (nem tudom miért) és elkezdtem egocentrikus lenni (szerintem)

Tudom ez köcsög dolog és szarul hangzik de legalább beismerem és szeretnék ezen változtatni hogy egészséges kapcsolatokat tudják a jövőben kialakítani.

2023. okt. 28. 17:54
 5/6 A kérdező kommentje:

Borderline-tol kiindulva narcizmuson át mindenre gondoltam de annyira kevert a természetem hogy nem tudom eldönteni.

Egyébként a mumkahelyemen nagyon szeretnek, én vagyok a tipikus poengyáras, ezeken a helyeken igen extrovertált vagyok, egyébként én introvertaltnak írnám le magam, tök jól elvagyok magamban is.

Empatikus és segítőkész is vagyok, viszont ha a helyzet úgy hozza beleallok a dolgokba, elég szabadszaju vagyok ha konfrontalodni kell.

Kapcsolatban borzasztó sok személyiség megmutatkozik, van hogy cuki vagyok és bujos ezt imádják bennem a pasik, néha anyaskodo, támogató alapvetően, viszont van egy nagyon csúnya enem is, van hogy szándékosan megbantom a másikat ha úgy érzem sarokba szoritanak, elkezdek vagdalozni stb

Szóval van egy nagyon köcsög, törtető enem.

Ezek után mindig megbanom többnyire és bocsánatot kérek, meg is ígérem nem lesz több ilyen, de idő kérdése és előjön belőlem az "állat" megint.

A pasik úgy szokták leírni hogy nincs velem nagy baj, mert látják azt a cuki enem is, de egy idő után állandóan gyomorideguk van tőlem, és megkezdodik az eltavolodas, majd a szakítás.

De egyre inkább kezd eldurvulni mert már ahogy eszrevettem ismerkedos fázisban is megkezdem ezt a viselkedést, pedig tudom hogy rohadt gáz és gyerekes és undorito.

Ezért most aki volt legutóbb alakulom előre mondtam neki hogy hát nem biztos hogy jó ötlet mert érdekes szemelyisegem van és annyira eroskodott hogy ez baromira tetszett, bele is mentem aztán jöttek a szokásos kiborulasaim.

Szerintetek?

Tud segíteni pszichológus vagy ezt a termeszetemet soha nem tudom már levetkozni?

Érdekelnenek tapasztalatok is ha van

Köszönöm ha segitettek, eléggé remenyvesztett vagyok 😔

2023. okt. 28. 18:03
 6/6 anonim ***** válasza:

Áh értem,pszichológus az mindenképp tudna segíteni!

De ez baromi nagy előrelépés hogy ezt felismerted,ez már fél siker.

Valószínű önbizalomhiányos lehetsz és ez néha felelőrösödik,de lehet totál más.

Egy jó pszichológussal megtalàljátok az okát és megfog oldodni.

Eskü ez engem pl vonz.Lehet azért mert egy kicsit énis flegma tudok az lenni az emberekkel,amit észresek veszek.

Ràdirok,ha van kedved dumálni akk annak örülnék,eskü felkeltetted az érdeklődésemet.

2023. okt. 29. 00:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!