Valakinek lenne kedve beszélgetni?
Figyelt kérdés
Sajnos eléggé rosszul érzem magam lekileg.. Nagyon nem mennék bele miért, de ha valaki ir szivesen leírom.. A lényege annyi hogy egy rossz élmény miatt vannak rossz idöszakaim, ez is az de kicsit màs miatt.
Napok óta semmihez nincs kedvem, Minden percben csak sírnék, tegnap kicsit bàntalmaztam is magam, amire nem vagyok büszke... Rémàlmaim vannak, alig alszom, ha igen akkor is csak kb 30 percet.. Nagyon örülnék neki, ha valaki beszélgetne velem!
18/L
2023. okt. 24. 20:20
2/4 anonim válasza:
Írtam neki privátban, de semmi válasz, lehet nincs is semmi probléma? Ha nem válaszolsz, akkor, hogyan akarsz beszélgetni?
3/4 anonim válasza:
„Nagyon örülnék neki, ha valaki beszélgetne velem!”
Nem úgy tűnik, mivel nem válaszolsz, de mindegy, azért azt kívánom neked, hogy oldódjon meg a problémád. Az egyoldalú „beszélgetést” ezzel le be is fejezhetjük.
4/4 anonim válasza:
Írj nyugodtan ,ha van kedved.
35N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!