Miért vagyok ennyire lelkiismeretes? Ehhez még más is járul :S
Az a baj hogy túlságosan lelkiismeretes vagyok, de nem értem miért. Ehhez hozzá társul az is hogy képes vagyok mindenen (főleg ha rossz dologról van szó) napokig vagy akár 1 hétig agyalni, és folyton jönnek a kérdések amik nem hagynak nyugodni,a "de mi van ha...", "de mi van ha mégis...." "de ha tényleg...." kezdetű kérdések és elmélkedések.:S Járok pszichológushoz, igaz más miatt, de ezt is majd megemlítem neki de hogy tudom ezt egyedül gyorsan leküzdeni?
Nem akarok ilyen lenni, mert sokszor ellehetetleníti a normális életet, nem hagyja hogy pl örüljek mert ha vmi történt vagy vmi olyat csináltam amit nem akartam (nagy kell borzasztó dologra gondolni) akkor egyből elveszi a jó kedvemet az ilyen "de mi van ha..." típusu elmélkedések/kérdések. :S
Nektek mi a véleményetek?:S
+1 kérdés csak nem akartam külön kérdésbe :
Miért lettem mostanság sokkal feledékenyebb?:S Van olyan amikor eltervezek vmit (pl meg akarok nézni vmit a neten) , akkor még megcsinálok előtte valamit és 10-15 perc múlva már azt sem tudom mit akartam volna megnézni:S Ez normális? Nektek van ilyen?
Előre is KÖSZÖNÖM a válaszokat !!!!!!!:)
Próbáljatok ki, természetes antidepresszánst. Gyógynövényboltban, patikában kapható. Ha nem hat, akkor pszichiáter. Ő írhat fel gyógyszert. Egyébként ez nem tulzott lelkiismeretesség, hanem szerotinin hiány. Valami oknál fogva a szervezetetek kevesebbet termel belőle, mint kellene. Ez eredményezi első lépésben a tulzott aggodást. Később szorongást, pánikot depressziót. Ez a sorrend. Most kezdjétek kezelni.
Gondoljatok bele: a C vitaminhiány hogy kezdődik? Miért érzek állandó fáradtságot, amikor semmit sem csináltam... Tehát a szervezetetek így jelzi, hogy hiánya van valamiből....
Köszönöm az eddigi válaszokat, remélem válaszolnak még.:)
És az a +1 kérdés? Az nagyon érdekelne::S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!