Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Minden nap egy kupica pálinkát...

Minden nap egy kupica pálinkától még nem leszek alkoholista?

Figyelt kérdés
2 hete csinálom ezt hogy mindennap iszok sokkal jobban vagok tőle mer amug nehéz élet szakaszon megyek sajnos most át! Nem bírom a életmet már!

2023. okt. 18. 07:11
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%

Jaa hogy az eddigi sokéves “bizonyíték”a kiskupcia minőséges szeszt illetően f@szság?

Mondd..hallottad azt az állítás hogy megiszod a saját húgyodat az minden betegségre jò?

Aki orvos égesse el a diplomáit mert húgyot kell inni mert az majd JÓ…a rendes szeszes ital pedig semmilyen mennyiségben sehogyan sem vállik az egészség javàra…pffff

Gondolom akik így gondolják azok már a nemekről is lemondtak….

S az hogy valaki függő lesz annak véletlen se nincs köze az egyén személyiségéhez…hanem az aalkoohoool…

Tökéletes példa a kés..

Attol hogy a kezedbeveszed nemleszel iszlamista tömeggyilkos……ennyit az egész

“A nali alkoholfogyasztás egyenes út az alkoholizmushoz”rol….

2023. okt. 18. 15:33
 12/15 anonim ***** válasza:
Ez az alkoholizmus kezdete lehet. Inkább más megoldást keress a dolgokra, mert tuti kell lenni megoldásnak...
2023. okt. 18. 17:18
 13/15 anonim ***** válasza:

A gyakorikérdések.hu-n vagy, itt akkor is alkoholista junkie-nak számítasz, ha heti egy sört fogyasztasz el.

Egyékbén meg nem, vannak erre egységek. És amíg az életviteled nem határozza meg az, hogy te iszol, addig nem vagy alkesz. Egyszer felkutattam az egységeket, és megtaláltam, hogy az egy pohár bor, amit elfogyasztok a vacsorám mellé, az nem csinál belőlem automatikusan alkeszt. Mondjuk sejtettem, nagymamám egy deci konyakot iszik az ebéd előtt, meg 1.5 deci bort a vacsi mellé, és nem alkoholista. Sőt, 75 évesen fitt és életvidám, és ha horgászni megyünk, vagy külfoldre, akkor semmmi szüksége alkoholra.

2023. okt. 19. 05:39
 14/15 anonim ***** válasza:

Na ha ez egy jó szókpcsolat

Alkoholista junkie :D

13.

Szerinted mibajuk ezeknek a gyik es “embereknek”akik a bőrüket lekaparva állítják hogy márpedig 1 féldeci/pohár ital semmilyen pozitiv hatással nembír és az csak az egyenes út az alkoholizmushoz…?

Én nemtudom felfogni hogy ilyen sötétségek vannak és némelyik ÁLLITÓLAG tanár/tanitó

Mert hogy valami nemokés az ilyen felfogással azis biztosisten…

2023. okt. 19. 16:30
 15/15 anonim ***** válasza:
66%
Aki mindennap iszik alkoholt, az a személy alkoholista! Ezen nincs mit szépíteni!
2023. okt. 23. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!