Hipochondria okozhatja az alábbiakat?
Igen. Ez hipochondria
Nem bantasbol de teljesen hozod a kórképet
Ne félj nem valószínű hogy komoly bajod lenne de ha van időd energiád rá menj teljes kivizsgálásra
Egyáltalán nem veszem bántásnak. Tudom magamról, csak minden “új” tünet olyan valósnak tűnik mindig.
Lehet inkább pszichológust fogok keresni, mert kivizsgalasokra minden honapban járhatnék mert mindig “kitalálok” valamit.
Egy normális párt kéne magadnak találnod.
Az kigyógyítana.
Komolyan mondom.
#3: Mentális problémával pont nem párkapcsolatra van szüksége. Nem is nagyon fog tudni normális párt találni csak egy másik lelkibeteget.
A pszichológus jó ötlet. Ezen kívül testmozgást és életmódváltást javaslok.
Én is voltam hipochonder, néhány vizsgálatot csináltattam magamon (labor, UH, CT, szemész) ezek után mindig enyhült valamennyire, majd otthagytam az unalmas munkahelyemet és kimentem külföldre dolgozni (3000 km-re otthonról), ott csak magamra számíthattam, de helytálltam, ez adott erőt és azóta tünetmentes vagyok.
Köszönöm a válaszokat!
Az igaz, hogy amikor volt párkapcsolatom akkor jobban voltam, de az is igaz, hogy egy mérgező kapcsolatban voltam és amikor ez kezdett előjönni, illetve mióta vége lett még rosszabbul vagyok.
A vizsgálatok után én is jobban szoktam lenni, de pár hét és már azon kattogok, hogy azóta bármi történhetett, de az se megoldás, ha havonta orvoshoz járok, meg fölösleges beavatkozásoknak teszem ki magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!