Mire számítsak? Nem leszek rosszul?
Figyelt kérdés
Tehát voltam orvosnál,és a Scippát megemelte 10 ről 15 mg ra mert előjöttek jobban a kényszergondolataim. Amitrex ből 700 mg ot szedtem mostmár 800mg ot kell(ezt a hallucinációkra). Rivotril 3x1 mg helyett reggel 1 mg délben 0,5 este 1 mg. szedek még a seroquel xr 300mg ot is.Leginkább a Scippa antidepresszáns növeléstől félek.2023. okt. 6. 01:44
11/17 A kérdező kommentje:
Mennyi idő mire lezajlanak a mellékhatások? és hat teljesen a gyógyszer?
2023. okt. 6. 16:06
12/17 A kérdező kommentje:
Légyszi segítsetek
2023. okt. 6. 16:54
13/17 anonim válasza:
Figyelj csak, legrosszabb esetben átlag 2-4 hét és múlik. Hívd fel az orvosod, hogy mi a teendő (amúgy a benzodiazepin átmeneti dózisemelése+a déli Rivotrilt nem ilyenkor kellett vna csökkenteni). Ha nem érhető el, hívd fel a lakhelyed szerinti pszichiátriai osztály ügyeletes orvosát, tőle tudsz útmutatást kérni. Az ügyeletes pszichiátria település/kerület alapján működik, a 06-1-311-6000 (éjjel-nappal hívható ágynyilvantartó megmondja, hogy hozzad melyik osztály tartozik).
14/17 A kérdező kommentje:
Az orvosomat nem tudom felhívni mert nem lehet betelefonálni csak időpontot kérni. megvan tiltva
2023. okt. 7. 11:41
15/17 A kérdező kommentje:
Nekem nem kell korházba menni...
2023. okt. 7. 11:43
16/17 A kérdező kommentje:
a Rivotril méreg agysejtpusztitó 6 éve szedem már és minnél elöbb abbakarom hagyni inkább követtem az orvos utasitását mint pár gyakoris "szakemberre" hallgassak.
2023. okt. 7. 12:14
17/17 A kérdező kommentje:
mivel délben csak 1 0,5 öst vettem be nem 2 db ot pár órára utána erősödött a szorongásom így most bevettem még 1db 0,5 t. Nem felezem le a délit. a Scippától nem meg érzek semmit se.
2023. okt. 7. 16:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!