Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ez OCD lehet vagy miért...

Ez OCD lehet vagy miért történik ez?

Figyelt kérdés
Pár napja olyan gondolatok jönnek random a fejembe amiket amúgy tudom hogy nem is úgy gondolok. Úgy kezdődött hogy azon veszekedtem a fejemben magammal hogy nem szeretek senkit pedig tudom hogy ez nem így van. Ma már ott tartok hogy megölnék mindenkit ami persze hülyeség mert sose tennék ilyet. Mindent amit csinálok a fejembe letagadom hogy ez nem is így van. Egyszerűen csak jön és nagyon megijeszt. Elég sokat szorongtam az elmúlt időben úgy érzem hogy sose leszek már a régi. Megyek 2 hét múlva pszichiáterhez meg kineziológushoz bízom benne hogy segíteni fognak. Addig is valami tapasztalatot vagy valami nyugtató szavalat szeretnék mert nagyon aggódok.
2023. okt. 5. 10:03
 1/1 anonim ***** válasza:
Nálam tisztaságmániában, tisztálkodásban nyilvánul meg, de van hogy szívesen leütnék valakit.
2023. okt. 5. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!