Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Van olyan, hogy valaki egyszer...

Van olyan, hogy valaki egyszerűen nem szeret élni?

Figyelt kérdés

Gyűlölök dolgozni, nem érdekel semmi, nem látom semmi értelmét, idegesít, hogy mindenhol rengeteg ember van. Nem köti le az érdeklődésem semmi. Már csak fel akarom adni fél éve szedek antidepresszánst és így érzem magam. Már nem bízom a pszichiáterben, gyógyszerekben, senkiben. Nem akarok másik gyógyszert még több mellékhatással csak aludni akarok örökre. Ez mentális betegség vagy egyszerűen csak ilyen ember vagyok?

Depresszió van diagnosztizálva nálam.

2023. okt. 4. 08:02
1 2
 11/15 kovacs magdolna2 ***** válasza:
0%
Menjél kapálni vagy afrikaba ehezni mindjárt elmulik minden bajod
2023. okt. 6. 07:44
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Együttérzek. Hasonlóan vagyok és depresszioval kezelnek régota.
2023. okt. 7. 16:29
 13/15 anonim válasza:

Szintén sorstárs...(depresszió, pánikbetegség).

Sajnos egyre és egyre nehezebb akadályok gördülnek elém, amelyekkel már nem tudok megbírkózni sehogy sem, azt hiszem bele is nyugodtam a döntésembe.

Szóval igen, van.

2023. okt. 18. 11:25
 14/15 anonim ***** válasza:
68%
A nagyképű primitív embereké a világ. Többre viszik mint a szerény jó emberek szóval ez egy mocskos világ.
2023. okt. 18. 12:00
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Szar az egész életem gyakorlatilag születésem óta. Betegségek nyomorult emberek szar környezet satöbbi. Egyre rosszabb az egész. Nincs értelme még hosszú éveket évtizeket itt szenvednem betegen kinlódva nyomorultul dolgozok de minek saját házat normális életet családot alapítani semmit se tudok örül az ember hogy hónapról hónapra valahogy vegetálni tud. Főleg a betegségek napi tünetei ha szedek rá gyógyszereket azok mellékhatásai meg minden szarság. Rohadtul elegem van. Felkeléstől lefekvésig az öngyilkossági gondolatok agyalások kattogások meg minden. Ez aztán a szép élet rohadtul.
2023. okt. 18. 14:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!