Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit gondoltok, ez normális?...

Mit gondoltok, ez normális? Mi okozhatja?

Figyelt kérdés

Néha el kell gondolkodnom, hogy valóban jól írom-e le az adott szót, valóban így kell-e leírni, létezik-e egyáltalán ez a szó. Biztos, hogy értelmes? Mert számomra egy pillanatra értelmetlennek tűnik.

Arra gondoltam, hogy ez a túlzott maximalizmusból fakad, hogy mindent leellenőrzök, nehogy valamit rosszul írjak vagy hülyét csináljak magamból, de az is eszembe jutott, hogy ez valamilyen mentális betegség előjele lehet.

2023. okt. 3. 09:26
 1/3 anonim ***** válasza:

Kognitív terápia vagy sématerápia, amit keresel.

Persze csak ha zavar ez a dolog, amit kiírtál.

2023. okt. 3. 09:30
 2/3 anonim válasza:
Szia! Esetleg szétszórtság miatt lehet, ne gondolj egyből a legrosszabbra. Mindenkivel előfordul aki kicsit elhavazottnak érzi magát egy ideje, ez inkább személyes véleményem szerint a kipihentséggel van összefüggésben. Meg hogy mennyire vagy stresszes. Nálam is előfordul, mindenkinél. De ha egyre gyakrabban és fennállóbban fordul elő, akkor inkább menj orvoshoz vele.
2023. okt. 3. 09:30
 3/3 anonim ***** válasza:
Velem is előfordul, hogy nem tudom jól irtam-e, főleg olyan szavaknál amit nem használok max ritkán vagy esetleg nem arra gondolok amit leakarok írni mert máshol jár az agyam és utána nézem meg hogy nehogy mást írjak. De ezzel nincs gond.
2023. okt. 3. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!