Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Escitil antidepresszánstól...

Escitil antidepresszánstól felpöröghetek? Vagy bipoláris vagyok?

Figyelt kérdés

Aki szedi az írjon nyugodtan véleményt sokat segítene :)

Én pár napja szedem és néha nagyon álmos leszek tőle, máskor meg felpörgök, ez normális?

Mindig voltak hangulat ingadozásaim, de az antidepit pánikbetegségre írták.

2023. szept. 27. 13:08
 1/7 anonim ***** válasza:
90%
Mindenkire kicsit másképp hatnak a gyógyszerek. Ettől még nem leszel bipoláris nem olyan egyszerű betegség ez,hogyha egyik percben pörögsz másikban depis vagy. Bipoláris ennél sokkal bonyolultabb.
2023. szept. 27. 14:03
 2/7 anonim ***** válasza:
51%

Felírták, de sose szedtem be. Mert ilyen mellékhatása lehet.

- szexuális zavarok (késleltetett ejakuláció, merevedési zavarok, csökkent szexuális érdeklődés, nőknél orgazmus elérésének nehézsége)

2023. szept. 27. 14:30
 3/7 A kérdező kommentje:
Igen elég sok mellékhatása van , de azt mondják majd elfog múlni
2023. szept. 27. 19:34
 4/7 anonim ***** válasza:
Én szedtem 11 hónapig semmi szexuális zavart nem okozott és a többségnek se. Igaz vannak kivételek.
2023. szept. 28. 16:07
 5/7 anonim ***** válasza:
38%
Aki hajlamos bipolaritásra, annál okozhat az antidepresszáns átcsapást a mániás fázisba, de ez nem jelenti azt, hogy ne szabadna a depressziódra antidepresszánst szedned. Ha azt tapasztalod, hogy nagyon felpörögsz, jelezd a kezelőorvosodnak, és fog tudni segíteni vagy a dózis megváltoztatásával, vagy felír másmilyen antidepresszánst.
2023. szept. 28. 17:56
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat☺️
2023. szept. 29. 00:18
 7/7 anonim ***** válasza:
42%
Ha hajlamos vagy és örökölted akkor az antidepi előhozhatja,de a bipoláris nagyon durva betegség. Nagyon mély depresszio és boldogság váltakozik. Benne vagyok sok éve.
2023. szept. 29. 07:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!