Milyen érzés a borderline? Azok válaszoljanak akiknek diagnózisa van.
Köszi mindenkinek.
(nem tom ki volt a 49es lepontozós, tőlem ment a zöld)
Szőrnyű küzdelem minden egyes nap.Én valahogy úgy tudom elképzelni,hogy a normális emberek,mikor elkezdenek egy napot akkor az megy Nekik,mint egy könnyed séta. Mikor én elindulok eleve annyi teher van rajtam,hogy az ágyból alig birok kikelni,aztán,hogy eljussak a nap végéig ezzel a teherrel kell megmásznom 5-6 hegyet,átúsznom egy-két tavat,aztán van vagy 100 útelágazás és baromira nem sikerül a jó utat kiválasztani,de már vissza nem tudsz fordulni az egészet úgy csinálod,hogy akár percenként változik a hozzá állásod az,hogy mit gondolsz magadról,az életről,másokról néha kicsit több erőd van aztán 10 percel később semennyi se,újabb 10 perc múlva megváltanád a világot aztán mikor este bekerülsz az ágyba kb mintha egy hurrikán dobott volna ki magából és azon tűnődsz,hogy ennél roszabb biztos nincs szóval akár fel is köthettnéd magad.
A kapcsolataim katasztrófálisak,egy kibogozhatattlan fonalgombolyag.
30 éves vagyok 5 éve tudom a diagnózisom.
Nagyon szeretnék normális lenni,de mintha minden erőfeszítésem felesleges lenne.
Nekem nincs hivatalos diagnózisom, mivel nem jártam pszichológushoz, de igazak rám amiket az előttem szólók írtak.
24 éves srác vagyok és totális genetikai hulladéknak érzem magam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!