Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ez előfordul bipoláris zavarban ?

Ez előfordul bipoláris zavarban ?

Figyelt kérdés
Nagyon érzékeny vagyok külső ingerekre. Úgy értem,hogy egy beszélgetés nagyon le tud hangolni vagy éppen nagyon felpörget. Van olyan is hogy libabőrös leszek annyira jól érzem magam. Meg olyan is,hogy csak fekszek csukott szemmel és semmihez nincs kedvem. Ez egy napon belül sokszor változik. Olyan is van,hogy annyira depis vagyok ,hogy izzadok. Hallottam olyanról hogy szuperézékenység. Magamra ismertem nagyon. Ez előfordul bipoláris zavarban ? A kritika is borzaszto érzékenyen érint.Nem tudom mi történik velem,de egyre rosszabb. Alig tudok aludni mert legtöbbször nem is vagyok álmos. Figyelem mások viselkedését és az enyém teljesen más. Van mikor hiányzik a társaság,de van mikor meg ki se mozdulok. Nem tudom irányítani önmagam, a gondolataimat. Mi lehet ez ?
2023. szept. 17. 20:19
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Sokan mondjak,hogy a bipoláris zavarban nincs olyan ,hogy egy napon belül váltakozik az ember hangulata. Pedig van csak ritka. Ultradián ciklusnak hívják.Elnézést az előző szövegért. Ideges voltam.
2023. szept. 25. 06:30
 12/15 anonim ***** válasza:

Semmi baj, én is mert csak segíteni próbáltam a kerdesed kapcsán.

De ezt tényleg pszichiáter tudna legjobban megmondani neked, hogy vajon mi lehet ez.

2023. szept. 25. 06:51
 13/15 A kérdező kommentje:
Diagnosztizált bipoláris vagyok több mint 5 éve. Csak érdekelne hogy ezek a tünetek vannak e bipolárisban. Borderlinera gondoltam,de nem tudom.
2023. szept. 25. 13:32
 14/15 anonim ***** válasza:

Borderline és bipoláris is lehet egyszerre valaki gyakran együtt is jár a kettő. Azért írtam a borderlinet mert annak változik naponta többször általában.

Bura.hu-n vannak ilyen tesztek, borderlineos is, tölts ki egyet de az is csak iránymutató, nem hiteles diagnózis.

2023. szept. 25. 15:17
 15/15 A kérdező kommentje:
A bura.hu oldalán kitöltöttem a tesztet és az jött ki,hogy nem vagyok borderline
2023. okt. 9. 13:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!