Ilyen egyszerű lett volna a megoldás?
Édesanyám évek óta alkoholista (volt?). A tesóim már régen elköltöztek, egyedül maradtam vele.
Elég durván tönkretett az évek során lelkileg és idegileg is.
Odáig fajult a dolog hogy 1 éve nem dolgozik, én suli mellett járok diákmunkára, abból a pénzből evickélünk.
1 hete viszont felíratott magának a háziorvosával frontint, mert egy rokonunk azt tanácsolta neki. Akkor is durván összevesztem vele mert azt hittem majd gyógyszerre fog inni és még súlyosabb lesz a helyzet, de azóta egy kortyot sem ivott és egész normális lett. Nem akarom beleélni magam de olyan jó lenne ha így maradna. Szerintetek lehetséges hogy meg fog változni és valami mentális probléma miatt ivott, amire ez a gyógyszer volt a megoldás?
Most nagyon bűntudatom van a sok vita miatt, miközben lehet hogy ő szenvedett és azért ivott eddig.
A frontin ugyanúgy egy drog mint pl az alkohol. Idővel lehet emelni kell a dózist, vagy majd ő extra dózisban kezdi használni hogy kiüsse vele magát.
Egyenlőre reméljük a legjobbakat de a függőség nem oldódik meg ilyen egyszerűen.
1. Köszi :)
2. Éppenhogy elég a számlákra.. ebédet pedig a mamámtól kapunk, de van hogy nincs mit enni.
3. Én is ettől tartok.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!