Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tegyek nagyon félek a...

Mit tegyek nagyon félek a vírustól?

Figyelt kérdés
Úgy értesültem,hogy nagyon kering a hányás/hasmenés. Mióta,ezt meg tudtam mindennapom egy szenvedés. Folyton aggódom,hogy a gyermekem az iskolában elkapja és ezáltal haza hozza. Nekem hányásfóbiám van. Voltam orvosnál xanaxot írt,illetve várom a pszichológust,ugyanis jelenleg nem tudtak időpontot adni. Mit tegyek már? Állandóan kérdezem a gyereket,hogy hogy van,jól érzi e magát,félek,hogy bármikor hivhatnak hogy baj van. Ráadásul van egy kicsi is itthon aki 2 éves,tavaly el kapta tőle,és szörnyű volt. Én valahogy mindig meg úszom a hányós részét. Gyermekkorom óta nem.fordult elő hogy hányjak,terhessegeim alatt sem.. van olyan,hogy valaki egyszerűen szerencsés és tényleg nem hány,esetleg csak hasmenése van?
2023. szept. 12. 11:02
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha ilyen súlyos a probléma a hányással szerintem neked kijárna az a gyógyszer, az a hányáscsillapító amit a rákos betegeknek adnak, a Daedalon szart se ér. Már nem tudom melyik gyermekorvos csinált erről egy Facebook posztot, de ha úgy rákeresel, hogy hányáscsillapító rákos betegek akkor biztos megtalálod. Ilyen kritikus esetben szerintem neked is ki kell írniuk.
2023. szept. 12. 11:13
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem hiszem,hogy ki írják.
2023. szept. 12. 11:18
 3/5 A kérdező kommentje:
Cerucalt találtam,én régen ettem olyat. Az tényleg annyira hatásos virusra is?
2023. szept. 12. 12:11
 4/5 anonim ***** válasza:
...akinek más baja nincs, az kitalál magának valamit....
2023. szept. 12. 13:28
 5/5 A kérdező kommentje:
El hiheted, hogy nem csak ez van,közel 30 éves korom ellenére,tapasztaltam már rosszabbat is. (Mvt.,szivbetegseg,stb.) Az ítélkezés sokkal rosszabb betegség.
2023. szept. 13. 08:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!