Egész 20as éveim gyakorlatilag magányosan teltek, senkit nem érdekelt, hogyan tudnék ebből meggyógyulni és másképp látni?
Figyelt kérdés
Hogyan adjam fel azt,hogy ez az érzés annyira mélyen belém ivódott, mindenki családot alapított, mindenki más útra tért
Már kb munkahelyről is felmondtam, mert teljesen felőrölt ez az érzés, egyszerűen már képtelen vagyok tovább ignornálni
Nem tudom mit csináljak
30F
2023. szept. 12. 09:28
11/11 anonim válasza:
Én úgy szereztem új kapcsolatokat hogy teljesen egyedül lementem egy ismeretlen helyre, senkit de senkit nem ismertem. Valahogy kialakult, elkezdtünk bemutatkozni, pár héttel később már a törzshelyem volt, hatalmas ismeretségi körökkel, bulikat is csináltunk. Lehet hogy jókor voltam jó helyen, de akkor is sikerült, mertem kockáztatni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!