Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Öngyilkosság gondolata foglalk...

Öngyilkosság gondolata foglalkoztat ?

Figyelt kérdés

Úgyérzem kezdek teljesen kiégni. Értem azt ezalatt hogy teljesen motiválatlan vagyok.

Ez egy hosszú, régóta kezdődött folyamat. Kb 10 éve gondolok rá, kisebb nagyobb szünetekkel.

Most jelenleg van egy cél az életemben, amire rájöttem hogy akár a segítségemre is lehet ha úgydöntök ennyi volt.

Semmit se érzek se a szülők, se testvérek iránt. Egyszerüen kiégtem. Mikor arra gondolok hogy megölném magam, nem ijeszt meg a gondolat :D

2023. szept. 10. 21:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
26%
Ha mondjuk agyturomod lenne vagy gyogyithatatlan betegseged még megértem és egyet is értenék, de teljesen egyeszsegesen azért mert talán 1-2 dolog nem úgy alakult és emiatt eldobni az életed...inkább csinálj valami hasznosat amivel jobbá teszed a világot
2023. szept. 10. 22:52
 12/14 anonim ***** válasza:
63%

Az életet tekintsd ajándéknak, használd ki, hogy viszonylag teljes értékű!

Könnyen lehetnél boldog, de nem találtál rá utat..

Még ha a saját magaddal nem törődsz, mi lenne akkor, amit a 11-es mondott, hogy jobbá tennéd a világot, esetleg mások életét?

2023. szept. 13. 23:03
 13/14 anonim ***** válasza:
78%
Állatmenhelyeknek segíts. Önkénteskedj cselekedj jót. Nekem is csak ez ad erőt. Utálom magam és az életem testileg lelkileg 28 évesen roncs vagyok. Az állatok amit értelmet adnak gyakorlatilag. Én is kinlódok szorongással depresszióval fóbiával pánikkal. Cseszhetem. Normális rendes életem nincs nem is volt nem is lesz. Beletörődtem.
2023. szept. 14. 00:34
 14/14 anonim ***** válasza:
45%

Imádom, hogy az összes hasznos, bíztató válasz 50%, vagy az alatt van...

Aki elkezd itt depizni, azt írja ölje meg magát, vagy semmi értékelhetőt nem ír, az kapja a 100%-at xD...

Aberált egy hely ez, lehet nem itt kellett volna feltenni ezt a kérdést, hanem egy pszichológusnál/pszichiáternél... Minden esetre sajnállak kérdező, kitartást, itt elég sok a troll!

Az itteni "zsűriknek" mondom, hogy gyors pontozzanak le, még mielőtt leugranának :D Köszi!

2023. szept. 14. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!