Milyen jogon lathat bele egy orvos az eesztbe ha levan tiltva a hozzaferes? Ez nem jog ellenes?
Figyelt kérdés
Mentot kellet hivni hozzam. Vernyomasom 220volt pulzus 140 alig kaptam levegot. Kijottek a mentosok es beleneztek tabba es mondtak hogy bekepzelem hisz pchiphatria beteg vagyok. Hozzateszem elalvashoz 0.5os xanaxot szedek annyi bunom van evek ota. Utana megmertek ok is es magas volt addigra lenent 180ra de fajt felraktam ekg ra ott mar lattak az elterest ami vegul sziv roham volt de ameddig ez nem volt vegig azt halgattam 20percig)minek mento aki egy idiota meg kezeles alatt all. Direkt ezert van letiltva az elet utam mert ha nmglatja egy orvos mindjart ezzel kezdi. Holott tenyleg szivroham volt mar nem irnek ha akkor nem hivunk mentot…2023. szept. 10. 20:59
1/7 anonim válasza:
Neki a te érdekedben joguk van hozzá,hogy tudják az előző kóreseményeidet.
2/7 A kérdező kommentje:
Csak most pont majdnem ebbe parkoltam el. 10perc arra ment el nem raktak fel a gepre hanem mondta hogy pchiphiatria beteg minek ugraltatnak biztos panik roham. Ha en letiltom sajat felelosegre akkor miert nem naradhat sajat jogom hogy ki lathassa?
2023. szept. 10. 21:03
3/7 A kérdező kommentje:
Hozza teszem szep ruhaba voltam utolso erommel lementem lepcsohazba hogy ne keljen nekik feljonni mindent megtettem . Nem ertem hogy minek megbelyegezbi masikat. Nyilvan kicsit zavart voltam amikor nem kaptam levegot 130as pulzasnal meg 220as vernyomasnal…
2023. szept. 10. 21:05
4/7 Ypszilon1980 válasza:
Sürgős esetben nem számít, hogy le van-e tiltva vagy sem.
5/7 anonim válasza:
Sürgősségin mindent látnak. Valószínűleg a mentősök is. Muszáj.
6/7 A kérdező kommentje:
Hat csak ez rohadt megalazo volt nah mind1 orulok hogy elek
2023. szept. 11. 11:35
7/7 anonim válasza:
#4 #5 Hát de ha sürgős eset, akkor mi a faxom az, hogy 10 percig ugatnak, hogy minek hívták őket, a delikvens csak mentálisan beteg, ahelyett, hogy csinálnának valami... nem is tudom... érdemlegeset?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!