Tudni, hogy mi történt vele? Próbálok kutakodni a neten, de semmit nem találok sehol. Valakinek van infoja?
2023. szept. 10. 17:04
1/9 anonim válasza:
Még mindig nem tudom hogy ki is az a Koncz Erzsébet? Tényleg ki is volt valójában Koncz Erzsébet? És a halála miért lett hírtelen hír értékű számodra?
2023. szept. 10. 17:17
2/9 A kérdező kommentje:
Leírásban írtam. Csupán azért érdekel, mert elolvastam a naplóját és kíváncsi vagyok, mi történt vele.
2023. szept. 10. 17:25
3/9 anonim válasza:
Kérdező! Első voltam. Azért mert nem ismerem Koncz Erzsébetet, azért nem kell led pontozni. Mert a le pontozással nem fogom meg ismerni! Sőt szerintem szinte senki nem ismerte Koncz Erzsébetet. Még ha jelent is meg könyve. Biztos hogy nem volt Joanne Kathleen Rowling-al azonos ismertségű az a Koncz Erzsébet.
2023. szept. 10. 17:33
4/9 A kérdező kommentje:
A stílus miatt pontoztalak le. Leírtam nagyon röviden, ha bővebben érdekel a dolog, rá tudtál volna keresni az interneten is. Kicsit kötekedésnek vettem a soraid.
Korábban én sem ismertem meg könyvét, de bővebben utánaolvasva, nagyon sok pszichiátriai betegnek adott segítséget. Nem konkrétan, de soraitól sokan érezhetik, hogy nincsenek egyedül.
Olvastam, hogy meghalt. Szimplán érdekel, sikerült-e a gyógyulás útjára lépnie és valami véletlen folytán halt meg 27 évesen, vagy végül öngyilkos lett-e.
2023. szept. 10. 17:47
5/9 anonim válasza:
#3 Ha nem tudod ki volt, akkor nem kell válaszolnod, csak továbbgörgetsz. Egyébként én pontoztalak le, mert értelmetlen a válaszod. A második meg direkt kötözködő. Én sem tudom ki volt, találtam róla infót, és hogy a gyertyalángon fenn van egy ugyanilyen nevű hölgy aki 2015-ben halt meg, de nem tudom eldönteni ő volt-e? Egyébként én J.K. Rowling halálát nem tartanám hírértékűnek, bármilyen óriási író is volt. Koncz Erzsébet meg akkoriban egy mentális betegségekkel küzdő fiatal lány volt, aki magáról írt, a gondolatairól, érzéseíről. Már abból kifolyólag is közelebb érezném magam hozzá, hogy magyar, vagy magyar volt, ha meghalt. Ja és azért fontos a halála, mert mentális beteg volt, ki tudja, talán öngyilkos is lehetett.
2023. szept. 10. 18:01
6/9 A kérdező kommentje:
5-ös, köszönöm! Én is találtam gyertyalángon egy ilyen nevű lányt, illetve csak a google adja ki, mert megszűntették az adatlapot. Viszont úgy tudom, 2010-ben halt meg.
2023. szept. 10. 18:08
7/9 anonim válasza:
Én erre gondoltam, és van egy fotó is, csak én nem tudom beazonosítani róla, és 2015-öt írnak, amely szerint nem valószínű, hogy ő az. [link]
2023. szept. 10. 18:24
8/9 A kérdező kommentje:
Nem ő az.
Találtam egy fórumot, ahol még neki is voltak hozzászólásai. A szíve állt le egyik éjszaka. Nem evett, rengeteg gyógyszert szedett... nem bírta. :(
2023. szept. 10. 18:28
9/9 anonim válasza:
Szia! Én is olvastam a könyveit és az a szomorú volt egy 3. Is,de azt nem adták ki:( Abba halt bele,hogy keveset evett és saját magát gyógyszerezte van amikor sokat szedett és összevissza kapkodta be őket. Öngyilkosság is felmerült,de azt akik ismerték/olvasták a könyveit tudják,hogy nem ilyen volt biztos nem lett volna öngyilkos. Volt boncolás,de az eredményről nem lehet tudni semmit
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!