Lehetséges az, hogy egyik nap hat a Frontin másnap már nem? 0.25mg
Mindig errol beszelek, hogy a szaros magyar gyartmanyu Frontin egy inkonzisztens truymak. 5 eve xanax jobbra balra, most mindenkinek Frontin.
Kerjel Xanaxot, az legalabb rendesen szerzi be az alapanyokat es ad a minosegre hogy konzisztens maradjon.
Ne azt a hulye Frontint szedd hanem a Xanaxot.
Egyszeru pelda kerdezo.
Frontin = poshadt kenyer aminek fele jo
Xanax = tiszta, egesz kenyer
Melyiket akarod enni?
A frontin egy magyar generikum (masolat) fos, hol igy hasznal holnap ugy, hol keves hol sok, inkonzisztens.
Ha lehet csak Xanaxot kerjel.
Igen a Xanaxnal nincs ilyen inkonzisztencia, ott az van hogy mennyi kell es mukodik vagy sem, egyszeru ahogy, kene lennie. Mindkettonek hatoanyaga alprazolam, igen, de mas a gyartas folyamat, az alprazolamot is elo kell valahogy allitani, legyartani, nem a fan terem.
Gondolj itt minosegellenorzesre, terapeutikus hatasok felmerese, szabalyok betartasa, sterilizalas, tisztasag, biohasznosulas valosaga, gepuzemeltetes/tisztitas, karbantartas, ezek mind koltsegek egy gyartonak.
Roviden HUF alapu gyartassal szemben szerinted milyen minosegu lehet egy tobb millard dollaros ceg; Xanaxot az USA Pfizer gyartja, dollar-milliardos ceg altal legyartott termekhez kepest?
Arrol ismert a mi egeszsegugyunk hogy dol a $$$$$$$$$$ bele hogy Frontint gyartsunk rendesen? Ha szerinted igen akkor frontin ezerrel, ha erted amit leirtam, akkor Xanax amibe max importalassal nyulnak bele.
Kávét vagy teát ugyanannyit iszol? csökkenthetik a hatását? Orbáncfű szintén, szóval esetleges gyógynövényeidet is nézd át e szempontból. Macskagyökér pedig erősíti.
Xanaxot szedek alváshoz (0,25-ösből 1 v 1,5), de hogy mennyire hat, az tőlem is függ: mikor ittam meg az utolsó csésze teám, mozgás, döglés előtt telefonoztam v olvastam, voltam-e zöldben sétálni stb.
Tényleg addiktívak a benzók, de az antidepi sem egy matyóhímzés: lutri h hat-e, többnyire van mellékhatása, letenni többnyire nem sima ügy, szóval én elsőre természetes dolgokat próbálnék mint
- Remotiv Extra citromfű-kapszulával (nekem csodás hangulatjavító, de alvás és fel-alá mászkálás ügyében nem segített, van akinek erre is bevált)
- benfotiamin (ez is egy csoda, alvás, hangulatjavítás, alkoholproblémák, étvágy) (iherbről gazdaságosabb v ho. felírja a Tiavella 300-ast)
- Lavekan - még nem próbáltam, de tegnap és ma is hallottam róla, most meg vagyok vele húzatva, kérdezősködöm, mint a mérgezett egér, csak drága és szorbit van benne, brrr)
- D vitamin és ómega-3 (legjobb sztem GAL vmelyik halolaja) elég alap, ezeket bizti szedted vagy fél évig, mielőtt pszichiáterhez fordultál :)))
A Xanaxot nem a Pfizer gyártja, hanem a Viatris. A gyógyszergyártásban mindenki mindenkinek bérgyárt.
Az Egis is a Viatristől vesz alprazolamot, és abból készít frontint.
Olyan nincs, hogy egy dobozban az egyik tablettában van hatóanyag, a másikban nincs. Ugyanabból a tartály gtanulátumból készült, ugyanaz az összetétele.
A kenyerező válaszoló nincs képben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!