Normális, hogy vonz az öngyilkosság gondolata?
Figyelt kérdés
Ha jobb kedvem van akkor is eszembe jut pl. tegnap mentem át egy hídon és azt képzeltem el milyen lehet leugrani róla pedig nem is voltam depresszív hangulatban. Meg mostanában olyan furcsa gondolataim vannak, hogy beköltöznék egy erdőbe messze a társadalomtól. De nem is ez a lényeg. Mintha vonzana ez a gondolat, nem tudom lehet kezdek megőrülni?2023. szept. 6. 10:15
11/17 anonim válasza:
Szia. Számos példa bizonyítja, az enyém is, hogy pszihés betegnek is lehet jó változás az életében. Lehet kívánatos célja, reménysége, lehullhatnak lelki bilincsek, és ami a legjobb, megtérhet, lehet a mennyei ATYA megváltott gyermeke, az örök élet várományosa, a menyország polgára. Te szeretnéd ezeket?
12/17 anonim válasza:
Nem értem miért nem a vallás részlegen akarsz téríteni?
13/17 anonim válasza:
A szektás vallásfanatikus kommentelőt hagyd figyelmen kívül! Buta birkák gyükekezete nem segít semmit, csak kiszipolyoz,amíg tud.
14/17 anonim válasza:
Sziasztok. Régen olyan volt a lelkem mint egy állatorvosi ló. Sok lelki betegségem, bajom volt. A feleségem (nagyon jó asszony) többször elvitt pszihiáterhez. Gyerekkoromban is vittek, már akkor is nagyon nyomorult voltam lelkileg. Bűnös, gonosz. Maradt minden a régiben. A jó az, hogy ismeretségi körömben voltak szép, jó, igaz,segítőkész, kedves, kívánatos életvitelű emberek, hívő keresztyének, ISTEN gyermekei.Világított az életük. Gondoltam, ez kell nekem.Elkezdtem keresni ISTENt, hogy segítsen olyanná válni mint ők.Segítettek ők is ebben.Sok nehézség után elmondhatom,ISTEN gyermeke vagyok, a menyország várományosa, sok lelki betegségből, bűnök megkötözöttségéből kigyógyult a lelkem. Kb. egy hete véletlenül ugrott elém ez a honlap, mindjárt öngyilkossági,és nagy lelki problémás kérdésekkel. Nagyon megrendültem, hogy ennyi súlyos életviteli segítségkérést olvastam.Ezért próbálom ide írni,hogyan lehet meggyógyulni, új, jó életet kezdeni.Még annyit hadd írjak, nagyon csodálkozom, hogy ahogy érzékelem, nem reagálnak a kérdezők a szerintem biztos megoldásra. Nekem 100 %-ig bejött.
15/17 Senior Séf válasza:
Kamaszkorban mindannyian átesünk ilyen időszakon. Nincs ebben semmi rendkívüli.
16/17 anonim válasza:
Mi a f@sznak nyírnád ki magad, pár év és mind kinyiffanunk úgyis!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!