Szerencsejáték függőségből, hogy sikerült kilábalnod?
Az életben semmilyen más függőségem nincs csak a szerencsejáték (leginkább tippmix , néha kaparós sorsjegyek, ritkán póker)
Valamilyen szinten szabadidőmben ez kapcsol ki engem, viszont kb a fizum fele minden hónapba rámegy erre ami mentálisan kicsit frusztrálttá tesz mert nagyrészt emiatt nem haladok az életbe előre.
Ilyen pár napig meg tudom állni a szerencsejátékot, de utána amikor újra elkezdek játszani kezdődik minden előről. Valaki járt már ugyan ilyen cipőben, mi oldotta meg a problémát?
Nekem a szomszédom szanatóriumban volt.
Ott elég jól kikezelték.
Szerinted a betradar adja az fogadóirodáknak az oddsot? XDDD Oké, akkor ők. És szerinted honnan a lópikulából tudják Svájcban a nagyokosok, hogy egy magyar harmadosztályú focimeccs esélyei milyenek, amikor még soha egyik játékosról sem hallottak, nem ismerik a csapatokat, nem tudják a hiányzókat, morált, sérüléseket, konfliktusokat? Nem észszerűbb az, hogy egy helyi focidrukker jobban értesül ilyenkor a hírekről? Pláne, ha ezzel foglalkozik...
Kettesnek igaza van amúgy. Bár profi szerencsejátékozást ajánlani olyannak, aki láthatóan nem tudja kontrollálni a bankrollját, nem a legjobb tanács.
4-es
Mégis mi alapján jelented ki, hogy senki nem látott ilyen embert a valóságban csak azért, mert te még nem láttál. Simán lehet amúgy, hogy láttál, csak nem kötötte az orrodra.
4#
"viszont sok olyan ember van akinek fogalma sincs semmiről de borzasztó okosakat tud mondani, remek kifejezőképeséggel adja elő a csodálatos (de téves) elképzeléseket"
ilyen (téves) elképzelés akár itt is olvasható.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!