Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi tortenik velem?

Mi tortenik velem?

Figyelt kérdés

Furcsán látom a világot korulottem.

Semmihez nem kotok erzeseket, a targyak es minden ugy tunik mintha "kulon" lennenek egymastol, mintha a testemen kivul elnek, latom magamat ahogyan csinalok dolgokat de nem vagyok benne a fejemben, mintha eltunt volna a szemelyisegem, semmilyen hangulatom nincs, csak letezem egy ures vilagban. Targyak vesznek korul amiknek ertelmet sem latom mintha egy feher, urez szobaban lennek, csak egy test elme nelkul. Azt sem tudom ki vagyok/voltam. Minden ertelmet vesztette.

2023. szept. 2. 02:30
 1/7 A kérdező kommentje:
ures*
2023. szept. 2. 02:30
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de a fele leírás rám is igaz sajnos. Remélem valaki tud érdemben válaszolni. Követem a válaszokat!
2023. szept. 2. 02:49
 3/7 anonim ***** válasza:

Derelalizáció, deperszonalizáció. Keress rá Gyakorin vagy google-n.

Nekem csak a gyógyszer segített...2 hónap alatt rendbe hozott.

2023. szept. 2. 07:32
 4/7 anonim ***** válasza:
2-essel ertek egyet. Keress segitseget es bizz a hatasaban.
2023. szept. 2. 11:51
 5/7 A kérdező kommentje:
2. Neked milyen gyogyszer segitett?
2023. szept. 2. 17:31
 6/7 anonim ***** válasza:

Velaxin.Hónapokig próbálkoztam mindenféle gyógynövénnyel, diéta, sport...sajnos nem segített.

Megváltás volt az antidepi, pedig az volt az utolsó amit be akartam szedni. 2 hónap alatt teljesen rendbe jöttem, és 2 hét alatt le is tettem a gyógyszert. Minimális dózisba kellett szednem + az elején frontint.

2023. szept. 2. 17:48
 7/7 A kérdező kommentje:
Koszonom
2023. szept. 3. 01:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!