Miért kötődök felnőtt nő léttemr a plüssállatokhoz ?
Van egy plüssbocim és imádom , minden este vele alszok és puszílgatom meg mondogatom neki hogy kicsim itt a mami .
Kb 2 éve vettem .
Az érdekes az hogy gyerekkoromban soha nem aludtam plüssökkel . Ez valahol a húszas éveim elején kezdődött.
( A kérdés komoly !) Én is nevetek saját magamon , de annyira szeretem .
Nekem egy plüss bárányom van, azzal alszom én is, hiába vagyok feleség meg anyuka, jól esik átölelni, pont befér az állam alá.. Mondjuk én nem adok neki puszit és nem is beszélek hozzá (férjem szokta poénból szinkronizálni szerencsétlent)
Talán hiányzik valami az életedből, hogy gondoskodhass valakiről, vagy magányos vagy? Nem gondolkodtál még macskán/kutyán?
Nekem plüss majmom van, 10+éve vele alszom. Imádom. Kollégiumba, táborba is vittem.
Azóta is vele alszom.
26 éves vagyok.
22:00 vagyok.
Gyerekkoromban macival aludtam, most a telefonomat szoktam rá tenni a hasára,ott ébreszt.
Szerintem semmi fura nincs ebben, mindenkinek van olyan szokása, amit a másik furának lát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!