Hol találhatok TB - alapú pszichológust ?
Figyelt kérdés
Sajnos nem tudnék érte fizetni pedig nekem szerintem elég komoly problémáim lehetnek fejben .2023. aug. 29. 23:30
1/15 anonim válasza:
A lakóhelyed szerinti pszichiátriai osztály/ szakrendelés dolgozói listájában.
2/15 anonim válasza:
Szia! Háziorvosodnak tudnia kell. Szerintem elég neki annyit mondanod, hogy mentális problémáid vannak és ír egy beutalót, csak valószínű sokat kell várni, mire sorra kerülsz és az ilyenkor sose jó… Jobbulást!
3/15 A kérdező kommentje:
Jártam pszichiáterhez , mondtam neki hogy szeretnék egy pszichológussal beszélni . Azt mondta hogy erre a kórháznak nincs kapacitása , el lehet menni magánba , holott tudja hogy nincs rá pénzem .
Sőtt nem egyszer sírva jöttem ki től annyira megbántott.
Pl hogy nem kell itt hisztizni ...
2023. aug. 30. 02:33
6/15 anonim válasza:
#5 Azta, az összesnél voltál már? :)
7/15 anonim válasza:
A városomban a tb-seknél igen 😘
8/15 anonim válasza:
#7 Akkor hogyan tudsz az összesről véleményt nyilvánítani, ha csak párnál voltál egy városon belül?
9/15 anonim válasza:
A fizetősek is alig tudnak kezdeni valamit az emberrel, akkor szted aki nem magán az mennyire szarja le a beteget? Pont annyira
10/15 anonim válasza:
#9 Továbbra is ott tartunk, hogy valós tapasztalat vagy egyéb információ nélkül nyilvánítasz véleményt az összesről. Arról nem is beszélve, hogy az eredeti kérdésre sem válaszoltál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!