Bementem a munkahelyre de nagyon szorongtam de ezért bevettem 9 Frontint, ráadásul a háziorvos is írt fel két doboz 100 szemes Frontint. Nem tudom hova vezet ez? A pszichiáterem nem tud erröl
Figyelt kérdés
2023. aug. 28. 15:43
1/18 anonim válasza:
"Nem tudom hova vezet ez? "
Kórház, detoxikáló, hullaház
2/18 anonim válasza:
Azonnal hívj mentőt!
9 frontint TALÁN kibír egy egészséges felnőtt szervezet,de ez nem mindig van így. Attól függ milyen erős a frontin.
3/18 anonim válasza:
Menj biztonságos helyre, mert el fogsz aludni.
4/18 anonim válasza:
Nem ír fel ennyit ne kamuzz!!! Én elég sokat szedtem a 100 szemes elfogyott kb másfél hét alatt!! 2x felírta egy hónapban de utána mondta h többet nem írja fel 2x egy hónapban mert más szakembert kell bevinni ha nem elég!
5/18 anonim válasza:
Pszichiátered látni fogja, hogy ki lett váltva ennyi frontin és kérdőre fog vonni. Nem is értelek... Így is hibázol a munkahelyeden, ha benyugtatózod magad mi lesz? Elfogod veszíteni a munkád 😕
8/18 A kérdező kommentje:
Igen de nem értik meg az emberek hogy a pszichés szenvedés miatt csinálom és nem szórakozásból már így is egy kolleganőm mondta hogy jelenteni fogja a főnöknek
2023. aug. 28. 22:36
9/18 anonim válasza:
Nagyon helyes! Mivel így nem is mehetnél dolgozni! Már mellesleg ha annyira pszichés akkor nem mondogatom fűnek fának. Figyelem kell csak
10/18 A kérdező kommentje:
De én nem akarom elveszteni a munkát. Ez leszázalékoltakat foglalkoztat. De ha egyszer annyira szenvedek, muszáj rajta tompítani
2023. aug. 28. 22:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!