Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit szól a doki szerintetek?

Mit szól a doki szerintetek?

Figyelt kérdés
Szóval elkezdtem egy pszihológussal beszélni, eddig pszichiáterhez jártam. Vele ezekről a dolgokról nem beszéltem az egy év alatt soha, mert nem voltam soha olyan állapotban és nem látta a hangulatingadozásaim. Viszont a pszihológus a második ülésen éppen egy nagyon rossz időszakban elkapott és egy ismerősöm mondta ki kéne vizsgáltatnom hogy nem vagyok e bipoláris. Gyakran vannak hangulatingadozásaim amik elég extrémek tudnak lenni. Szóval bemondtam a pszihónak és most cringenek érzem és félek hogy a doki hülyének fog nézni, mert amúgy semmi bajom. Mármint mostmár kijöttem a rossz hangulatból és értetlenül állok megint hogy mi volt ez az agymenés és semmi bajom. Amúgy adhds vagyok és erre specializált orvos meg pszihológus akihez járok
2023. aug. 25. 13:38
 1/2 anonim ***** válasza:
Azt mondd a dokinak ahogy tényleg vagy, mert az alapján diagnosztizál. Óvatosan mondogasd a feltételezéseid mert simán kiállít rólad egy papírt hogy bipoláris vagy amikor lehet nem is. Nagyon könnyen állítanak fel téves diagnózisokat mivel rengetegen járnak hozzájuk és nem fognak úgy utánamenni ahogy kéne.
2023. aug. 25. 16:35
 2/2 A kérdező kommentje:
Ez magánorvos. X vendéget fogadnak, és nagyon sok idő bekerülni, pont azért, hogy mindenkit úgy teszteljenek és vizsgáljanak, hogy ne álljon fel rossz diagnózis. A pszihológus mondta hogy felmerült bennem, ezért akkor beszél vele is, és ki lesz vizsgálva merr látja hogy nagyon depressziós vagyok. Csak az a baj, ha éppen elmúlik, akkor full máshogy érzem az egészet és azt gondolom semmi bajom, és ilyenkor meg szégyellem hogy miket mondok stb. Igazából jó lenne valami pirula ami ezeket a hangulatingadozásaimat elmulasztja. Akár bipoláris akár csak sima depresszió.
2023. aug. 25. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!