Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Édesanyák! Ti ezt hogy fogadná...

Édesanyák! Ti ezt hogy fogadnátok?

Figyelt kérdés

Tudni kell, hogy az en édesanyám rengeteg mentalis problémával kuzd, ezaltal soha nem volt ott nekem erzelmileg es rengeteg traumat okozott. A mai napig, akar egy kislány, vagyom a gondoskodó szeretét..

20 eves vagyok, nemreg jutottam el arra a pontra, hogy en is segitseget kerjek a rossz sémáim, traumaim es ezeknek koszonheto depressziom miatt.

A lenyeg, hogy a pszichologusomnak volt egy javaslata, megpedig hogy keressek egy egészséges anyaképet, akar a sajat képzeletemre hagyatkozva, akar a környezetemből valakit, akar egy filmbeli karaktert és ezzel dolgozzak vizualozacio segitsegevel.

Ennek es nyilvan egyeb terapias modszernek koszonhetoen mar sikerult oldani a traumakon es javitani a negativ semakon. A vizualizaciohoz valasztott személynek ugy erzem, hogy szeretnem megkoszonni es elmeselni, mennyit segitett nekem. Ti ezt nagyon furcsanak talalnatok esetleg rossz néven vennetek?

2023. aug. 24. 15:36
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Èn csak azt nem értem, hogy ehhez az anyukádnak mi köze. Nem kell neki elmondanod, hogy megköszönöd másnak, vagy nagyon nem értem akkor.
2023. aug. 24. 15:45
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem a sajat edesanyamra iranyult a kerdes, hanem arra a személyre, akit a vizualizaciohoz valasztottam.
2023. aug. 24. 16:04
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Most már értem. Szerintem ezzel semmi baj nincs.
2023. aug. 24. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!