Pszichopaták / szociopaták gondolkodásmódja?
Diagnosztizált másodlagos pszichopata vagyok ASPD (szociopátia)
Az előző kérdésemet törölték mert úgy ítélték meg, hogy nem nyilvánult kérdésnek.
Szóval a kérdésem ezúttal:
Mi az amit mindig megakartál kérdezni egy pszichopatától, szociopatától de eddig nem merted, vagy nem volt rá lehetőséged?
Miért éri meg a gyerekek szemében másnak mutatni magunkat, ha a gonoszságuk felér Szeged-Szarvas távolságával is?
(Volt főnököm, nagyon lazán irányította a céget, mindig azzal jött, hogy nem gazdaságos a munkahely, de rengeteg megtakarítás gyűlt össze minden területen, elnyomta az embereit és megkeserítette az életüket is. Az igazság érdekében, sokan hagyták ott a munkahelyet, de ő is rúgott ki, sőt még nyaraláskor követte is korábban a dolgozóit, mert féltette a munkáját és a családját, persze hűtlen volt a párjához. Már nincs a cégnél, de még a tulajdonságai és ötletei “viszik” előre a céget.
#2 "Miért éri meg a gyerekek szemében másnak mutatni magunkat, ha a gonoszságuk felér Szeged-Szarvas távolságával is?"
Kérlek pontositsd a kérdést!
Úgy érted, hogy az emberek miért játsszák meg magukat a gyerekek, gyerekeik előtt?
Kik a "gonoszak" a gyerek, vagy a felnőttek?
És az ex főnököd hogy kapcsolódik ide? Ő játszotta meg magát a gyerekek előtt?
Meg mindig nem vagy pszichopata.
Egy sima, önbizalomhiányos átlagember vagy, aki próbálja a mentális problémáit online diagnosztizálni, hogy ezzel felmentse magát és megússza a valós terápiát.
“Úgy érted, hogy az emberek miért játsszák meg magukat a gyerekek, gyerekeik előtt?” -Igen, úgy értem.
Úgy kapcsolódik ide, hogy mindenki a gyerekei alapján ítélte meg őt, de rengeteg kárt okozott a környezetnek, emellett nem is becsülte a családját, de valamiért mégis az ő tervei és irányításai szerint megy most is a cég, mert más utat nehezebb bejárni, de mégis tudják az emberek, hogy mindenkinek ártalmas, amit a munkájuk érdekében képviselnek.
nem nem vagyok. ASPD-m van (másodlagos pszichopátiával)
Önbizalomhiany? Azt se tudom mi az.
Nem próbálom a mentális problémáim online diagnosztizálni.(nem értem miből következtettél erre)
Nincs mialol felmenteni magam.
Ha lenni is nem értem, hogy hogy lehet megúszni ez alapján a valós terápiát.
Ha nem értesz egyet akkor MIÉRT pazarlod az ÉN és a TE idődet?!
#2,6
Ennek szimplán evolúciós, adaptációs értelme van.
Egy "normális" gyerek aki mondjuk nem elsődleges pszichopátiával születik (a gyerekek 99%-a) a legjobban abból tanul amit lát, szimplán megfigyeli az emberek viselkedését és utánozza azt, logikus, hogy a szülők megpróbálják a legjobb oldalukat mutatni a gyereküknek hiszen azt szeretnék hogy ezt tanulják el tőlük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!