Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Adtál már fel ezért kapcsolatot?

Adtál már fel ezért kapcsolatot?

Figyelt kérdés

Egyszerűen én játszom a tompító falat párom - anyu - tesóm közt.

Nem mondom hogy alaptalanok ezek a megjegyzések de hiába szóltam már nekik hogy ne velem közöljék.

2023. aug. 21. 14:45
 1/2 anonim ***** válasza:

Melyikőjük megjegyzéseire írtad, hogy nem alaptalan? Mert ha a párodat csesztetik folyton a családtagjaid, ott bizony neked kell rendet rakni, és leállítani őket, hogy itt fejezték be a féltékenységi rohamukat. Nekem erre majdnem ráment a párkapcsolatom, sajnos későn kapcsoltam, hogy milyen undorító családtagjaim vannak, folyton kihasználtak, anyagilag is, meg folytonos érzelmi zsarolás... aztán meghúztam a határaimat. Így megmenekült a párkapcsolatom is, nagy nehézségek árán.

33 F

2023. aug. 21. 15:24
 2/2 A kérdező kommentje:
Leginkább azon alapulnak ezek hogy mi ilyen hajtós dolgozós család vagyunk, míg ő meg a családja ez a ledolgozom a 8órámat és kész, többet nem akarnak tenni..
2023. aug. 21. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!