Úgy érzem mintha nem lennék valóságos?
Figyelt kérdés
Nem tudom elmagyarázni pontosan mit érzek de aki átélte biztos tudja. 2 hete jött elő először a szorongással és a pánikkal együtt. Amikor előjön azt hiszem hogy megbolondulok nagyon rossz. 2 pszichológusnál voltam de nem igazán segített. Kaptam magne B6ot meg valami gyógynövényes nyugtatót de már az se annyira segít. Valaki tud valami tanácsot adni hogy mit lehet csinálni és hogy ugye ez nem marad így és nem fogok becsavarodni?2023. aug. 14. 17:33
1/5 A kérdező kommentje:
És ilyenkor folyamatosan pörög az agyam nyugtalan vagyok nemtudom ezt se nagyon elmagyarázni
2023. aug. 14. 17:41
3/5 A kérdező kommentje:
És ezzel lehet valamit csinálni vagy magától elmúlik vagy mi ez, mitől lehet?
2023. aug. 14. 18:37
4/5 anonim válasza:
Pontosan az, amit leirtal, az a lényege, hogy nem érzed valósnak önmagadat.
5/5 anonim válasza:
Szia. Keress rá gyakorin a deperszonalizáció szóra, ha szeretnél ezzel kapcsolatban bővebb információt, vagy mások tapasztalatait elolvasni. Nekem is volt...jó pár hónapig folyamatosan, szorongással és pánikkal megspékelve. Nekem csak az antidepi segített. 4 hónap után elhagytam a gyógyszert...6 évig teljesen rendbe voltam, most újra előjött. Egyenlőre gyógynövényes szerekkel próbálom kordában tartani. Ha nem javul, akkor újra gyógyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!