Mit tegyek ha úgy érzem már semmi értelme az életemnek?
Figyelt kérdés
Élőben barátaim nincsenek csak online baratáim vannak de azok is inkább csak haverok.Kezd már nagyon elegem lenni mert olyan unalmas minden és semmihez sincs kedvem.Ha tehetem egésznap alszom hogy ne kelljen ébren lennem.Majd kezdődik megint a suli és már semmi kedvem ahhoz se ott is egy senki vagyok és levegő vagyok mindenki számára.Legszívesebben öngyilkos lennék de nem merem megtenni.2023. aug. 12. 05:49
1/2 anonim válasza:
Az életnek nincs értelme.
Neked kell értelmet adni neki.
Kereshetsz akár diákmunkat, abból lesz pénzed és közösségben is leszel vagy karitatív programokaat is kereshetsz(pl allatmenhelyen kutyasetaltatas). Ezekkel el tudod ütni értelmesen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!