Van értelme elmenni egy másik pszichológushoz úgy, hogy a meglévőt ettől függetlenül megtartanám?
Szüneteltedned kéne a TB-set valamilyen indokkal, azt kéne kitalálni, hogy milyen indokkal úgy, hogy ne vesszen el a jogosultságod rá.
Meg tudlak érteni, én naponta akartam, viszont úgy tudom, hogy nem jó a több terapeutával párhuzamosan végzett terápia, mert jó esetben minden terapeuta elindít egy folyamatot benned, egy lassú folyamatot, amely változást hoz létre benned, márpedig ha egynél több is dolgozik épp rajtad, akkor lehetnek egymásnak ellentmondó módszereik és mindkettő hamis képet kap rólad a saját munkájáról, hiszen egyik sem fogja tudni, hogy minden változás, amit rajtad lát az ő munkájának eredménye vagy másé vagy másé is, és akkor még arról nem is beszéltünk, hogy tudjanak-e egymásról - mindenképp félrevezető lenne a terapeuták számára, ha bárki is nem egyedül dolgozna rajtad, és maximális őszinteség nélkül sokkal lassasabb a gyógyulás...
Amúgy meg ha van pénzed magánra, akkor miért nem alapból azzal kezdted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!