Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mik a lehetosegeim?

Mik a lehetosegeim?

Figyelt kérdés

- Kibsztak egyetemrol

- Meg egyetem utan sincs kedvem dolgozni

- Masok terhere vagyok anyagilag is

- Elherdalom a penzt

- 5 pszichiater nem tudott segiteni

- 4 pszichologus nem tudott segiteni

- egesz nap csak aludnek orokke semmihez sincs kedvem

- nem szedem az antidepiket mert nincs kulonbseg

- gyarban meg ilyeneken nem fogok dolgozni az fix

- csoves nem leszek meg hasonlo sem

- aludni alig tudok

- farmako- es terapia rezisztens sulyos rekurrens klinikai depressziom van

evek ota (ezert lett szar az atlagom suliban)

Lehet valamit kifelejtettem es majd leirjatok, es lehet az sem leszek vagy leszek.

2023. aug. 5. 08:15
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Befekhetnél pszichiátriai osztályra, hogy beállítsák a gyógyszereidet. Ha az alvásodat rendbehozzák, az már nagyon sokat jelent.
2023. aug. 5. 08:47
 2/9 A kérdező kommentje:

Nem lehet. kezeles rezisztens vagyok. Egyedul ami hat azok a benzodiazepinek de azok kozul is csak keves es a masik paradoxikus hatassal van ram.

Ilyen esetben lamotrigine-t szoktak adni ami talan jobb de... hat lofing. Voltam mar osztalyon. zarton is nyiltan is ket helyen. Nem tudtak velem mit kezdeni ha jarobeteg lettem. Mar tuladagoltam magam, egyszer en adtam fel mert rosszul csinaltam es rosszabb vege lehetett volna. De vagdosom magam es mar van boven tapasztalatom 5 probalkozas utan.

2023. aug. 5. 09:08
 3/9 A kérdező kommentje:
Diakhitelem is van nem tudom fizetni, apammal elek ketten, szegenyek vagyunk. Diakhitelt a gyogyszerekre vettem fel mert nem volt penzem.
2023. aug. 5. 09:09
 4/9 A kérdező kommentje:

Mar kaptam felszolito levelet is hogy elmaradasom van.

En nemtom, de csoves elet meg a kriminalizmus nem az en utam. Kezd jogos egy-megoldasos metodika termeleni.. de szerintem ezzel valahol mindenki egyetert.

2023. aug. 5. 09:15
 5/9 anonim ***** válasza:
A diákhitel törlesztését bizonyos esetekben lehet szüneteltetni, pl. ha pótfelvételin sikerül bejutnod újra egyetemre. Mivel a törlesztőrészleteket a jövedelemhez igazítják, így előrelátó költekezéssel nem nagyon csúszhatsz meg. Az előteljesítés lehetőséget ad arra, hogy pár havi tartalékot képezz baj esetére. A kiszámoló blogot is javaslom, hogy olvasgassad.
2023. aug. 5. 09:32
 6/9 A kérdező kommentje:

a baj az hogy meg nem gyogyultam ki... oszinten ebbol nem is lehet.. itelj el vagy ne, de jobbra vagy balra nezek es nem tudom mit csinaljak, dokik se.

te egy normalis emberrol irsz, de en nem vagyok. mar kb egy fogyatekos szinten vagyok csak nem vagyok fogyatekos. ezert raktam a mentalis egeszseg kategoriaba

2023. aug. 5. 09:39
 7/9 A kérdező kommentje:
es most fog jonni hogy "nem tudom" gondolom. mindenki ezt szokta mondani ha ezt az egeszet elmondom. Ez tenyleg elmagyarazhatatlan es olyan rossz hogy elitelnek mert felreertik "lusta" "hulye" "semmirekello" "munkakerulo" meg ilyenek
2023. aug. 5. 09:41
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Pedig az agyad tökéletesen következetes, különben a szerveid sem tudnának tökéletes összhangban működve életben tartani. Talán egy kicsit küzdelmesebb az életed most és újra kell tervezni, de tovább kell menni. Sokat segíthet a vallás is. Egy közösség támogatása és a hit együtt óriási dolgokra képes, Isten pedig mindenre.
2023. aug. 5. 09:54
 9/9 A kérdező kommentje:
eleg jol hangzik
2023. aug. 5. 09:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!