Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tegyek hogy ne legyek írigy?

Mit tegyek hogy ne legyek írigy?

Figyelt kérdés
Olyan írigy vagyok hogy ha látnám hogy valamit kivégeznek az utolsó perceiben akkor irígy lennék hogy ő van ott nem én.Mit lehet ezellen tenni?

2023. aug. 1. 20:50
 1/1 anonim ***** válasza:

Határozd el, hogy nem leszel irigy, és ahányszor mégis elkap ez az érzés, mondd meg neki, hogy nem-nem, már nem vagyok irigy, úgyhogy nem hallgatok rád!

Sharing is caring - olyan jól rímel angolul, hogy nem tudom, hogy van-e magyar megfelelője annak, hogy megosztani (valamit valakivel) a törődés (jele).

Amúgy meg minden alapja a szeretet és az irigység pont a szeretet hiánya, márpedig ha nem tudsz szeretni valakit vagy valamit, akkor az vagy ő valószínűleg bántott téged, ezt a lelki sebedet kéne megkeresned és a saját magad iránti szeretettel elfogadni, majd megbocsátani, akkor utána másokat is fogsz már tudni szeretni.

Ha meg valakinek a halálára vagy irigy és meg akarsz halni, akkor depressziós vagy és menj pszichológushoz!

2023. aug. 1. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!