Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért vagyok egy xanaxtól...

Miért vagyok egy xanaxtól napokig jobban?

Figyelt kérdés
Szociális szorongásra néha beveszek 0,25öt és utána napokig sokkal könnyebb minden. Ez hogy lehetséges? Még aznap ki kéne ürülnie nem?

2023. júl. 31. 10:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
69%
Most minek kell ide is beerőltetned azt vesszőparipádat, hogy a magyar frontin nem annyiira jó mint az eredeti xanax? Arra próbálj tudományos magyarázatot adni, hogy napokig miért van jól 0,25östől amikor a felezési ideje 10 óra az alprazolamnak. Nyilvàn a legkézenfekvőbb magyarázat, hogy annak az utóhatását érzi , hogy jól volt ès már nem a gyógyszer dolgozik benne. Egyékbént sokszor én is érzem még bevétel utàn 24 óra elteltével is, hogy valamivel alacsonyabb a szorongási szintem.
2023. júl. 31. 13:10
 12/14 A kérdező kommentje:

11# köszönöm 🥺

Én már teljesen összezavarodtam

2023. júl. 31. 13:16
 13/14 anonim ***** válasza:
77%
11-es voltam. Xanax hamar kimegy belőled, másnap még normális, hogy érzed valamilyen szinten a hatását, de napokig nem tud hatni maga a gyógyszer mert kimegy belőled.
2023. júl. 31. 13:24
 14/14 anonim ***** válasza:
3-mas, ez nebivolollal is működik?
2023. júl. 31. 13:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!