Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » A II. világháború vajon mind...

A II. világháború vajon mind a mai napig érezteti a hatását az emberek mentális állapotán?

Figyelt kérdés
Csak 3-4 generáció. Szerintem ennyin még bőven végigvonulhat az akkor átélt traumák hatása.

2023. júl. 29. 13:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
59%
10, köszi, kérem a hiteles forrást akkor ;)
2023. júl. 29. 20:18
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

#4 vagyok

Nem veszem sértésnek, mert igazad van.

2023. júl. 29. 21:10
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

#4, #12 vagyok

Annyiban módosítanám, hogy csak részben van igazad. Vannak jobb időszakaim, amikben nagyon empatikus és segítőkész tudok lenni, de tudok agresszív is lenni és nem kell hozzá különösebb indok. A rosszindulat sem mindig jellemző, hanem csak a rosszabb időszakokra. Minden a hangulattól függ, ami egy borderline-nál nagyon gyakran változik, így teljesen kiszámíthatatlan, hogy épp mire hogyan reagálok.

2023. júl. 29. 23:23
 14/15 anonim ***** válasza:
Azért akik annak idején éltek már bőven a 80+ korosztályba tartoznak.
2023. júl. 30. 04:22
 15/15 anonim ***** válasza:
55%

14

Hallottál már arról, hogy "hozott anyagból dolgozunk"?

Azok, akik a háborúk idején sérültek a sérüléseiket ilyen-olyan módon továbbadták. Majd azok megint, és szépen öröklődnek a traumák által okozott maladaptív sémák.

2023. júl. 30. 10:29
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!