Lehet, hogy BPD-m van?
"Ez a kérdés pedig nem azt jelenti, hogy én már ezt elkönyveltem magamban, hogy BPD-m van, hanem kíváncsi vagyok)."
És mégis hogy képzelted, hogy egy ilyen ideböfögésből szerinted egy bombabiztos diagnózist fog itt felállítani bárki is?
Ha diagnosztizáltatni szeretnéd magadat fordulj szakemberhez aki megállapítja ne a baromságokat írkáld meg olvasgasd a neten.
Nyílván nem várom el senkitől, hogy diagnosztizáljon és, mint ahogy említettem, nem is lehet képernyőn keresztül diagnosztizálni és nem is kell. Én csak azért írtam ki ezt, hogy akinek BPD-je van, az leírhatja, hogy vele is hasonlók-e a dolgok, esetleg a saját történetét, vagy csak szimplán, ha van valaki, aki ugyan úgy érez, mint én, ne érezze magát egyedül. Mint írtam, sajnos nem tudok szakemberhez fordulni ezzel, de tervezek a jövőben minden féle képpen. Én sem szeretnék örökre úgy élni, hogy nem tudom, hogy mi a baj velem, csak még most nem tudok fordulni senkihez, mert a szüleimmel, testvéreimmel, barátaimmal nem tudok beszélni ilyenkeről, és ez nagyon kimerítő, hogy mindig furán érzem magam. Utálok így élni, és ahhoz, hogy diagnosztizáljanak, ahhoz be kell töltenem a 18-at, kell saját pénz (nem is kevés, sajnos) és ki kell kerülnöm ebből a házból, mert itt senki nem vesz komolyan, főleg, hogy én vagyok a legfiatalabb gyerek. Szóval senkinek nem kell engem ezen az oldalon diagnosztizálnia, csak elég, ha valaki, aki BPD-vel él, leírja, hogy ő is hasonlóan érez/érzett, de nyílván ezt sem várom el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!