Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nárcisztikus lehet egy ilyen...

Nárcisztikus lehet egy ilyen ember?

Figyelt kérdés

- Nem bírja, ha kritizálják, dührohamokra hajlamos, ilyenkor ártó gondolatai támadnak.

- Ételeket a családtagjaival eteti meg először, ha baj van vele, akkor nekik legyen bajuk.

- Saját magán kívül, mindenkit alsóbbrendűnek tart. Az emberekről úgy beszél, mintha állatok lennének.

- Szexuális szadista, szereti ha valakit összevernek, lelőnek, felgyújtanak.

- Az emberek között mindig mosolyog, illedelmes, segít nekik.

- Nem bízik senkiben, a pszichológusában sem, emiatt a terápia megszakadt.

- Sok időt tölt a tükör előtt magát nézegetve.

- Parazita viselkedés, barátait leépítette, mert több baj volt velük, mint haszon.

- Másra nem szeret bízni semmit, munkában csak az a tökéletes amit ő csinál.

- Csendesebb típus, de szeret a középpontban lenni, sokkot, félelmet kiváltani másokból, vagy felhergelni őket.

2023. júl. 27. 21:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

- Csendesebb típus, de szeret a középpontban lenni, sokkot, félelmet kiváltani másokból, vagy felhergelni őket.

Tuti nárcisztikus. Azok szeretik a felhergelt embereket maguk körül, a céljuk a megsemmisítés. Olyanok mint a kannibálok, mások energiájából élnek mint egy játékban.

2023. aug. 1. 01:59
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
3 Szerintem meg minden narcban meg van a szadizmus. Nekem mar az is az, amikor szeretnek kellemetlen szituacioba hozni engem, elvezik ha nekem kellemetlen... szoval igen, azok. Meg ha nem is mind a fizikai es egyertelmu szadizmus kedveloi.
2023. szept. 11. 23:15
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Csak annyi hogy a nárciknak azért vannak úgymond "barátaik", persze inkább szövetségesek, "üzlettársak", valami érdek miatt vannak együtt, jópofiznak és barátnak tűnnek. Amíg az érdek tart. Akinek nincsen valami repi barátja, barátai, azok nem nárcisztikusok, hanem mondjuk introvertált lehet, ha csak kevés barátja van.
2023. szept. 11. 23:48
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
A nárcisztikusokat onnan is fel lehet ismerni, hogy az ő világukban mindig, mindenki más hibás csak ők nem, tehát nem képesek felelősséget vállalni. Képesek a szemedbe hazudni, elferdíteni az eseményeket, hogy a végén te gyere ki hibásként. Szeretnék áldozatot játszani. Én azt gondolom, hogy nem vagy nárcisztikus mert egy nárcisztikus soha nem ismerné fel, hogy problémája van. Az ő világukban ők csodálatosak és különlegesek és csodálni kell őket.
2023. okt. 17. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!