Skizofrénia? Lehetek az?
A családban a mamám, neki pedig két testvére is az volt (mindkettő öngyilkos lett) és még a mamám gyereke is az.
Én autista vagyok. Figyelem, koncentráció a nullán van. Nem tudok megjegyezni semmit, nem értek semmihez.
20 éves korom óta (2 éve) mintha álmodnék. Ilyen azelőtt csak ritkán tört rám, és mint egy sóhajtás vagy tüsszentés, el is múlt, ráeszméltem, hogy a valóságban vagyok.
Most viszont nem így van.
Ezt a kérdést is úgy írom ki, hogy bármelyik pillanatban felébredhetek.
Folyton álmos vagyok. De nem az az esti álmosság, inkább csak a fejem meg a lelkem mi pihenni akarna. Van, hogy lefekszem este 10-kor és másnap 10-ig alszom.
A túlalvás sem tesz jót, ezért nem fordult elő csak párszor, általában 7-8 órát alszom, de borzasztóan fáradtan és kimerülten ébredem.
Rossz álmok gyötörnek, amik sokkal élethűbbnek tűnnek mint maga a valóság. Sokszor már nem tudom hol vagyok, mit csinálok, minden olyan idegen.
Néha teljesen beleszédülök a puszta létbe, mintha el akarnék ájulni, hogy felébredjek a másik valóságban.
Egyébként nem hallucinálok semmilyen formában. Egyedül a valóság kusza nekem és ez az egész napomra kihat.
Mit gondoltok? Orvoshoz nem fogok elmenni amíg nem szükséges. Félek még boltba is járni.
"Mit gondoltok? Orvoshoz nem fogok elmenni amíg nem szükséges. Félek még boltba is járni."
Azt gondolom, hogy nem mersz boltba járni, ez annyit jelent hogy szükséged lenne orvosi segítségre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!