Egyre jobban kezd elborulni az agyam, megállítható ez valamivel?
Nem vagyok már jó ideje tini, 23 éves vagyok jelenleg, így nem igazán értem magamon ezt a "társadalom ellensége akarok lenni" féle agyi elborulást. Konkrétan minden, ami a társadalmi norma, tehát lényegében jó, az nekem rossz, ilyen pl: az egészséges élet, a munka, a felelősségteljesség. És amit a társadalom elítél, az szerintem jó. ilyen pl. a pedofília, részeg vezetés, stb. Kis anime lány rajzokra verem, empátiát érzek az ittas vezetővel szemben aki mondjuk embereket ölt, stb. Számomra minden lényegében egy párhuzamos univerzumban van. A legrosszabb 4chan incelnek érzem magam.
Amit próbáltam ez ellen: csomó pszichológus évek óta, nem segít.
[link] Vagy itt példéul a motorosnak drukkolok, mert örülök, hogy rabol és szerintem a rablás jó dolog!
És nem, mielőtt kérdezitek: Nem trollkodom. És nem, mielőtt kérdezitek nem érdekelne, ha én lennék vagy a családtagjaim lennének az áldozatok.
"Nem vagyok biokémikus" Tehát olyan dolgora akrsz elküldeni, amiről semmit sem tudsz. Értem.
"Tartasz-e ott, hogy valódi segítséget kérj?" Magamtól ott tartani? Soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!