Floxet gyógyszerre alkoholt ittam. Lesz valami bajom?
Sziasztok! Egy ideje floxetet szedek (antidepis gyógyszer) nemrég ittam 1 korty alkoholt. Legutóbb tegnap este 8 kor vettem be. Most van 19:06. Szerintetek tart még a gyógyszer hatása? A pszihológusom kiemelte hogy tilos alkoholt innom rá. De csak lecsúszott. Kérem a negatív emberek kíméljenek nem akarok olyan kommenteket kapni hogy: Miert vagy ilyen hulye?
Mindenesetre szerintetek lesz valami bajom? Az alkohol 15%os volt.
Ma mindenki bebaxott?
3. kérdés 1 órán belül, hogy mi van ha iszok pszichotikumra. xD
Jól nyomjátok.
Amúgy meg egészségetekre, ha nem lettetek rosszul akkor legalább volt egy lazulós este.
3-as, szerintem nincs semmi, max bódultabb leszel.
Másik lehetőség, hogy toxikus lesz és detoxban ébredsz.
Amúgy nekem az a tapasztalat, hogy kiüt és mélyen alszik az ember tőle egy laza 10-12 órát.
A prozac (vagyis az eredeti flouxetine hatóanyag tartalmú gyógyszer)betegtájékoztatóba ezt írják:
Alkohol: Formális tesztekben a fluoxetin nem emelte a vér alkohol szintjét, ill. nem fokozta hatását. SSRI-k és alkohol kombinációja azonban nem tanácsos.
Vagyis nincs area bizonyiték, hogy kölcsönhatásba lépne ez a gyógyszer az alkhollal, de inkább beleírják. Nekem pszichiater is mondta, hogy lehet SSRI-ra inni, és nekem is az a tapasztalatom, hogy semmiféle gondot nem okoz. Nyilván sokan a nyugtatóval keverik amire tényleg tilos inni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!