Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Floxet gyógyszerre alkoholt...

Floxet gyógyszerre alkoholt ittam. Lesz valami bajom?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Egy ideje floxetet szedek (antidepis gyógyszer) nemrég ittam 1 korty alkoholt. Legutóbb tegnap este 8 kor vettem be. Most van 19:06. Szerintetek tart még a gyógyszer hatása? A pszihológusom kiemelte hogy tilos alkoholt innom rá. De csak lecsúszott. Kérem a negatív emberek kíméljenek nem akarok olyan kommenteket kapni hogy: Miert vagy ilyen hulye?

Mindenesetre szerintetek lesz valami bajom? Az alkohol 15%os volt.

2023. júl. 22. 19:09
 1/7 anonim ***** válasza:
72%

Ma mindenki bebaxott?

3. kérdés 1 órán belül, hogy mi van ha iszok pszichotikumra. xD

Jól nyomjátok.

Amúgy meg egészségetekre, ha nem lettetek rosszul akkor legalább volt egy lazulós este.

2023. júl. 22. 19:11
 2/7 anonim ***** válasza:
41%
@1: egy bolond százat csinál, lavinát indítottam a xanaxos kérdésemmel, de látod, ezért érdemes jó válaszokat írni, hogy ne legyen annyi kérdés :D de hogy legalább a te kétdésedre legyen válasz, nem mindenki, mert én tegnap :D
2023. júl. 22. 19:23
 3/7 anonim ***** válasza:
41%
Mindenki azt kérdezi, lehet e xanaxra inni, de mi van, ha előbb iszunk s csak órákkal később vesszük be? Ezt sosem kérdezi senki?
2023. júl. 22. 19:24
 4/7 anonim ***** válasza:

3-as, szerintem nincs semmi, max bódultabb leszel.

Másik lehetőség, hogy toxikus lesz és detoxban ébredsz.

Amúgy nekem az a tapasztalat, hogy kiüt és mélyen alszik az ember tőle egy laza 10-12 órát.

2023. júl. 22. 19:27
 5/7 anonim ***** válasza:
@3: én pontosan ezt kérdeztem, de csak ökörködnek a tisztelt fórumtársak. Van amúgy neten pár kalkulátor, mennyi szesz hány kg-os emberből mennyi idő alatt ürül ki, csak fene tudja, akkor már lehet is bevenni bármit, vagy kell-e még várni kicsit, olvastam, hogy napokig is maradhat hatása.
2023. júl. 22. 19:34
 6/7 anonim ***** válasza:
61%
Floxet SSRI antidepresszáns, lehet rá inni. Hülyeség amit a pszochologus mondott. A nyugtatókra nem szabad inni
2023. júl. 22. 20:08
 7/7 anonim ***** válasza:

A prozac (vagyis az eredeti flouxetine hatóanyag tartalmú gyógyszer)betegtájékoztatóba ezt írják:

Alkohol: Formális tesztekben a fluoxetin nem emelte a vér alkohol szintjét, ill. nem fokozta hatását. SSRI-k és alkohol kombinációja azonban nem tanácsos.

Vagyis nincs area bizonyiték, hogy kölcsönhatásba lépne ez a gyógyszer az alkhollal, de inkább beleírják. Nekem pszichiater is mondta, hogy lehet SSRI-ra inni, és nekem is az a tapasztalatom, hogy semmiféle gondot nem okoz. Nyilván sokan a nyugtatóval keverik amire tényleg tilos inni.

2023. júl. 22. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!