Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi a véleménytek a pszichológu...

Mi a véleménytek a pszichológusokról?

Figyelt kérdés

2023. júl. 20. 22:01
A kérdező szavazást indított:
Hasznos emberek. Segítenek más embereknek
Csak a pénz kell nekik
Semmit nem érnek
Dilidokik
36 szavazat
 1/3 Chris88 ***** válasza:
33%
Van nagyon jó is, meg kifejezetten rossz is. Emellett az is fontos, hogy a szakember és a kliens mennyire passzolnak egymáshoz. Ha megvan az összhang, nagyon sokat segíthet, de csodát nem tesz, a problémáit mindenkinek magának kell elhordoznia és megoldania. Összességében szerintem ajánlatos felkeresni, ha valakinek hosszabb ideig problémái vannak. A "csak a pénz kell nekik" már csak azért sem állja meg a helyét, mert bőven van kliensük, várólisták vannak, ha csak a pénzre hajtanának, akkor fogadnának boldog-boldogtalant. Hülyeségeket itt is főleg azok fognak írni, akiknek semmi tapasztalatuk a témában, csak okoskodnak.
2023. júl. 20. 22:12
 2/3 anonim ***** válasza:
40%

Semmi értelme, csak a pénz kell nekik. 20k/45percért nyomatják neked a kliséket. Direkt úgy, hogy minél többször vissza menj hozzá.

Bezzeg amikor valami jellemfejlődési vagy szellemi rendellenességet kell kivizsgálni akkor mindenre is oda figyelnek, de az, hogy segítsen neked, hogy beszélgető partnernek használd őket, azzal ők se foglalkoznak.

2023. júl. 20. 22:14
 3/3 anonim ***** válasza:
9%
Engem soha nem hívott fel rendelésen kívül. Ekkor realizáltam hogy csak akkor érdekli a mondandóm, ha odamegyek jó pénzért. Megoldani meg nem ő fogja a problémáimat.
2023. júl. 21. 00:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!