Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Panelekbe beszèlès a kisgyerek...

Panelekbe beszèlès a kisgyerekeknèl elöfordulhat autizmus nèlkül is?Ez kinöhetö?

Figyelt kérdés

2023. júl. 20. 20:43
 1/10 A kérdező kommentje:
Olyanok vèlemènyère vagyok kivancsi aki tènyleg erdemlegesen hozzâ tud szôlni ès tudja mit jelent ez
2023. júl. 20. 20:44
 2/10 anonim ***** válasza:
Hát kíváncsi leszek ki tud ehhez hozzászólni, ugyanis nem mondtad el értelmesen mit akarsz. Még írni sem tudsz. És akkor az ilyen nézi le az autistákat
2023. júl. 23. 08:46
 3/10 A kérdező kommentje:
Ezert mondtam, hogy ne szolj hozzâ,akinek köze van a tèmához tudja miröl beszèlek,dehogy nèzem le öket
2023. júl. 23. 09:04
 4/10 anonim ***** válasza:

Egyetemen legalább 4 tárgyam volt autizmus témakörben, de a "panelekben beszélés" kifejezést soha nem hallottam. Leírnád kérlek, mit értesz ezalatt? Csak kíváncsi vagyok.

A válasz egyébként egyértelmű akkor is, ha nem tudom, mire gondolsz, mivel minden autisztikus tünet előfordulhat az ép populációban is.

2023. júl. 23. 19:43
 5/10 A kérdező kommentje:
Küldhetek privat üzenetet 4-es?
2023. júl. 23. 20:00
 6/10 anonim ***** válasza:
Igen, küldhetsz
2023. júl. 23. 21:08
 7/10 anonim válasza:
Szia! Pontosan értem miről beszélsz. Az én gyerekem is sokszor így beszél, vagyis egy korábban hallott mondatot -akár meséből- használ általában jó helyen adekvát módon. Emiatt sokszor tűnik furcsának a beszéde...De az én gyerekem szinte biztosan auti, 2,5 múlt, hivatalos diagnózis még nincs, de sok egyéb tünete is van.
2023. aug. 28. 14:35
 8/10 A kérdező kommentje:

Szia 7.Na szóval te èrted miről beszélek akkor.

Nem tudom mit lehetne ezzel csinálni ,hogy a kommunikációt jó irànyba terelni...

2023. aug. 28. 14:40
 9/10 anonim válasza:
Szerintem idő és sok gyakorlás, szókincs bővítés. Minden helyzetben mondom neki, hogy mit kéne mondani. Pl.volt már, hogy látott valami érdekeset és közölte, hogy neki most "tátva maradt a szája a csodálkozástól" 🙂, mert ezt megjegyezte egy mesekönyből. Egy NT gyerek valószínű nem ezt mondaná. Ilyenkor mondom neki, hogy nézd, anya, milyen jó, ez nagyon tetszik nekem stb... Én így próbálom. Szerintem egyre ügyesebben kifejezi már magát a saját szavaival is.
2023. aug. 28. 14:48
 10/10 A kérdező kommentje:
Írhatsz privâtba ha gondolod
2023. aug. 28. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!