A hősègben megittam egy doboz hideg 4%-os sört ès kb 3 dl vörösbort? Utàna màsnap kiborultam. Szorongàsok. Sìrògörcs. Hősègben 2 doboz Hell ugyanezt okozta. Szorongò gyògyszertszedő mentàlis beteg vagyok. Ihatok alkoholt? Energiaitalt?
Olyanokat hallucinálsz olvasás közben, amit én nem írtam. "fán terem"? Kinél van a probéléma, ki ír zavarosan és össze-vissza, trágárul és szlengesen?
Legyél szíves megnézni a betegtájékoztatót, mi a Xanax és Frontin hatóanyaga, Alprazolam mindkettőnél nem?
Ember.
Utoljara kerdezem. Gyartasi folyamat nincs? Es annak a folyamatnak reszei?
HIABA ALPRAZOLAM A HATOANYAG. Ezert vannak generikum meg eredeti szabadalmas AZONOS hatoanyaggal rendelkezo gyogyszerek. A Xanax az eredeti a Frontin egy csak M.o-n gyartott masolat generikum fos szar.
ismetlem HIABA ALPRAZOLAM.
GYARTASI FOLYAMAT. Erted most mar?
Es kerdeznem, Dyslexias vagy vagy pedig autizmussal rendelkezo hyperlexias?
mert nehez neked a mondatok ertelmezese.
Neked kívánok mielőbbi jobbulást, főként kevesebb agresszivitást, trágárkodás-mentességet és hogy ne minősítsd le az embereket.
Egyébként nemzetközileg is gyártják Frontin néven (szerinted csak hazánkban), ha gondolod nézz utána, ha már ennyire, ilyen mértékben foglalkoztatnak eme készítmények.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!