Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Scippa antidepresszáns tényleg...

Scippa antidepresszáns tényleg olyan súlyos tüneteket okoz?

Figyelt kérdés

Mindig is voltak kisebb pánikrohamaim, de nem foglalkoztam vele. Sokáig azt sem tudtam, hogy mi történik, gondoltam, hogy biztos a vérnyomásom ingadozik csak.

Viszont 1 hete volt egy brutális rohamom, komolyan úgy éreztem, hogy belehalok. Annyira megviselt, hogy utána napokig ki sem mentem az utcára. Csak gyógyszertárba mentem, de attól is panikrohamot kaptam. Meg kellett volna mennem tüdőgondozoba asztma kontrollvizsgalatra, de a varakozoban kaptam szintén egy panikrohamot, és végül elmenekültem, szó nélkül, mielőtt behívtak volna.

Ma mentem pszichiátriai rendelésre, mert az 1 héttel ezelőtti panikroham óta folyamatosan jönnek a rohamok. Konkrétan a pszichiaterhez is úgy mentem, hogy már odafelé úton panikrohamot kaptam. Már attól panikolok, hogy mikor kapok rohamot. Katasztrófa. Ezelőtt bulikba jártam, kimozdulos voltam stb, de az 1 héttel ezelőtti roham óta teljesen megbolondultam és folyamatos pánikban vagyok. Alig merem elhagyni a házat. Borzalmas ez..

Most irt fel az orvos scippat, de olvastam, hogy még durvább lehet a szorongás/panik.

Viszont már igy is napok óta nem merek utcára sem kimenni szinte, most pár napig tudok még homeofficeolni, de csütörtökön muszáj irodába bemennem. És már előre stresszelek, hogy tömegközlekedni kell, és irodában lenni.

Rettegek elkezdeni szedni a scippat azok után, amiket olvastam, hogy milyen brutálisan rontja az állapotot az első 1-2 hétben. Én már nem tudom, ennél hova lehet lejjebb, ahol az elmúlt napokban is voltam.

Nem tudom megtenni, hogy ne menjek irodába vagy betegszabadságra menjek.. tényleg ennyire ki fog készíteni ez a gyógyszer?

Most úgy érzem, nincs jó megoldás. A jelenlegi helyzetben sem maradhatok, de a gyógyszertől is parázok.

2023. júl. 18. 01:34
 1/8 anonim ***** válasza:
70%

Biztataskepp, a legtobb ilyen gyogyszer 1 -2 hetig szetszed teged, majd 2 het alatt fokozatosan jobban leszel.

Scippa vagy Klippa vagy Kloppa tokmindegy.

2023. júl. 18. 04:59
 2/8 A kérdező kommentje:
Mit jelent, hogy "szétszed"?
2023. júl. 18. 09:10
 3/8 anonim ***** válasza:

hat kezd el szedni es megtudod nem halsz bele ha en nem haltam bele 5 ongy. kiserletbe ilyen gyogyszerekkel plusz brutal mennyisegben kombinalva alkohollal szivgyogyszerekkel, nyugtatokkal hogy orokke elaludjak.

De en mondom brutal mennyisegeket szedtem. Es mai napig a verkepem is jobb mint 11 evesen amit alig hiszek el.

Dokkanto szerint en vagyok a legszerencsesebb csavo a vilagon. Hozzatette, nemtom miert, de, hogy az emberi test sokat kibir.

Lesz itt meg folytatas mert ugy latszik a kemikaliai rendelkezesemre allo eszkozok alig hasznosak valamiert, mert ilyen dozisokban (gram szamra) fixen halott kellene lennem, tanulmanyok szerint valaki csak a felet vette be es meghalt, en meg itt verhetnem a tokom ha nem lennek impotens.

De azt az utolso reszt rahagyom a kemenyebb sracokra akiknek annyi spermajuk van mint a tenger.

2023. júl. 18. 10:30
 4/8 anonim ***** válasza:

de amugy lehet nem lesz semmi.

pl a moclobemide gyogyszernel semmit nem erez senki. Max amikor elkezd hatni hogy jobban leszel, vagy szarabbul, de nem ugy mint mellekhatas. Hanem hogy mukodik vagy nem.

Lehet nalad az escitalopram (ha jol tudom ez a hatoanyag) semmi mellekhatast nem fog okozni.

En pl mirtazapine-t is letettem szerdarol csutortokre fullon, legkisebb dozis 15mg a max 45 mg. En 30mg. Leszartam elegem volt, nem szedtem. Semmi bajom nem volt, mai napig nincs. Talan egy kis almatlansag de az meg a kutyanak is van.

Masok meg mar tordelik a 0.0125-ot 3. eve hogy alig birjak letenni.

Es en evekig szedtem. Kb 4 - 5 evig. Es volt hogy 45mg ot is belole.

2023. júl. 18. 10:33
 5/8 anonim ***** válasza:
Lehet te mar aldozata lettel amugy a stigmanak, de nem artana neked egy Xanax SR vagy sima Xanax. Es nem Frontin - magyar gyartmany, rossz minosegu. Xanax az eredeti. Ne menjunk bele. Minden doki valamiert Frontint ir most fel, eddig Xanax volt a meno, ez politika. Kerjel Xanaxot kifejezetten ugyanabban a mg-ban, mert kerhetsz es ugyanaz a hatoanyag (alprazolam) lehet morci lesz, de sz*rd le ahogy o is teged amint kimesz az ajton. Nekem mindig felirja.
2023. júl. 18. 10:37
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
Akkor szenvedj tovább gyógyszer nélkül.
2023. júl. 18. 11:13
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy rosszabbul leszel tőle, de érdemes rà felkészülni azért. Teljesen random (vagyis inkább nem tart mèg ott az orvostudomány hogy megértse), hogy ki hogyan reagál rá eleinte.
2023. júl. 18. 11:32
 8/8 anonim ***** válasza:
Hogy vagy azóta kérdező? Elkezdtem szedni? :)
2023. nov. 13. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!