Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Művészetterápiáról mi a...

Művészetterápiáról mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
A pszichológusom átpasszolt erre a vonalra, szerinte nekem az jobb lenne, mivel korábban a szimbólumterápia működött egy másik pszichológusnál. Valakinek véleménye erről a módszerről?

2023. júl. 16. 18:02
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is új a dolog, még csak néhány alkalmon és gyakorlaton vagyok túl, de úgy tűnik, nekem személy szerint beválik. A kis alkotásaim elég sok információt hordoznak az érzelmeimről és a személyiségemről, én sokat tanultam vele magamról.
2023. júl. 16. 21:32
 2/8 A kérdező kommentje:
De jó ezt olvasni! :) Akkor én is nagyobb reménnyel vágok bele mihamarabb! Sajnos a klasszikus terápia nem hozott nagy változást.
2023. júl. 16. 21:38
 3/8 A kérdező kommentje:
Na, hát ez sem vált be.
2023. nov. 29. 13:29
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia kérdező!

Én is érdeklődöm a művészetterápia után de nem találtam róla eddig sok véleményt. Neked miért nem vált be?

jún. 17. 11:38
 5/8 A kérdező kommentje:
A pasi nem akarta elhinni az érzéseimet, állandóan csodálkozott meg hitetlenkedett, holott semmi extrát nem mondtam (annyit csak, hogy már gyerekként se kötődtem a szüleimhez, mert éreztem, hogy nem normális, hogy velem bánnak). Arra ment el az idő, hogy győzködnöm kellett, nem haladtunk semmire, és kétszer is eszméletlenül dühösen jöttem el tőle. Erre nem adok ki 15 rugót tovább. Ráadásul ahhoz sem értett, hogy neurodivergens vagyok.
jún. 19. 13:16
 6/8 A kérdező kommentje:
* ahogy
jún. 19. 13:16
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Köszönöm a válaszod!
jún. 28. 18:36
 8/8 A kérdező kommentje:
Szívesen! 🙂
júl. 2. 02:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!